Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 134 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Ár:

94,87 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 134 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Testvérhegy

  • 134m²


Ár:

94 870 800 Ft

Építés éve
2020
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Amennyiben rendelkezik a telefonján FaceTime funkcióval, előre egyeztetett időpontban szívesen bemutatom Önnek a kiválasztott lakást, úgy, hogy ki sem kell mozdulnia az otthonából.

Óbuda-Testvérhegy Lakókert III. üteme elindult!!! Lakások 38m2-től 159m2-ig
Építtetőtől eladó!! III. kerületben a Testvérhegy lábánál a Kocsis Sándor úton, új építésű, 2020. nyarán elkészülő, geotermikus fűtés-hűtésű, 3 rétegű üvegezésű, napelem rendszerrel ellátott, AA++-os, 98 lakásos társasház épül. Az épület fűtési, ill. hűtési rendszere, a legmodernebb föld-hőszondás hőszivattyús inverteres (folyamatosan szabályozható) technológia alkalmazásával kerül kialakításra. Ennek köszönhetően a fűtési energia kb. 70%-át a talajból nyert megújuló energia forrás biztosítja, míg a hűtéshez szükséges energia közel 85%-át így a földből nyerjük ki. A talajszondás rendszernek, ill. Magyarország geológiai adottságainak köszönhetően, egy rendkívül alacsony üzemeltetési költségű épület kerül kialakításra, mely biztosítja, hogy minden évszakban kellemes és egyedileg is szabályozható hőmérséklet mellett, a környezetünket is védjük. A szobai radiátorok helyett, a mennyezetben elhelyezett hűtő-fűtő panelek/csőhálózat gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Zöld övezet, gyönyörű hegyi-panoráma, tiszta levegőjű környezet.
Kiváló tömegközlekedés, amivel a környékbeli nagy bevásárló központok (Tesco, Lidl, Eurocenter, stb,) perceken belül elérhetőek, de a főbb közlekedési csomópontok is maximum 5-8 perc alatt megközelíthetőek.
Parkolni az utcán is lehet, de az épületek alatti teremgarázsban is vásárolható beállóhely.

A környékről:

ELHELYEZKEDÉS – A fejlesztési terület leírása

Az ingatlanfejlesztés Óbudán, a Testvérhegy lábának zöldövezetében - a Harsánylejtő Kertváros közvetlen szomszédságában -, a Budapest III. kerület Kocsis Sándor út (volt Harsánylejtő utca), Fanyarka és Csengőbojt utca által határolt területen található. Az Óbuda-Testvérhegy Lakókert - továbbiakban: Lakókert -, három különálló helyrajziszámú telekingatlanon, 1-1 szabadon álló épületet foglal magába. A Lakókert I. (86 lakásos) és II. (75 lakásos) ütemének lakóépületei, már átadásra kerültek. A Lakókert III. ütemében épülő 98 lakás (hrsz.: 20039/10) átadásával, az Óbuda-Testvérhegy Lakókert elnevezésű ingatlanfejlesztés lezárul. A Lakókert a Magyar Országos Levéltár épületének szomszédságában, egy csendes zöldövezeti részen a Bécsi úttól 450 méterre található.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG – Közlekedés

A Lakókert autóval, illetve tömegközlekedéssel is kiválóan elérhető. A fejlesztés területére a megújult elővárosi vasút (Budapest, Nyugati pu. - Esztergom) Aranyvölgyi megállójából gyalogosan juthatunk el. Továbbá az 1, 17, 19 és 41 jelzésű fonódó villamos végállomásától (Bécsi út - Vörösvári út sarok) a 260, 260A és 218 jelzésű BKK buszjáratok és számos távolsági buszjárat segíti a városba való bejutást és a hazaérkezést. Az infrastruktúra szempontjából is kitűnően ellátott a környezet, hiszen a Lakókert közelében találhatók iskolák, bevásárlóközpontok, szervizek, éttermek és egészségügyi intézmények. Személygépkocsival a Flórián tér 6 perc távolságra, a Nyugati pu. elérése pedig 20-25 percet vesz igénybe. Az elővárosi vasúttal a 3-as METRO (Újpest Városkapu) 10 perc alatt érhető el.

Az épület leírása

Az épület négy ill. öt lakószintű lapos tetős kialakítású, melyben 5 lépcsőház, 98 lakás kerül kialakításra. A pinceszinten és részben a földszinten lévő teremgarázsokban gépkocsi beállók és tároló helyiségek kaptak helyet. A lakószinteken lévő lakásokhoz változó méretben, erkélyek, valamint nagyméretű tetőteraszok kapcsolódnak, a megfelelő térérzetet biztosítva. A földszinti, ill. a terepszinthez kapcsolódó lakásokhoz kizárólagos használatú kertrészek tartoznak, a fennmaradó területen közös használatú kertet alakítunk ki. Az épületben található lépcsőházak utcafronti bejárattal, ill. a belsőkert felé átjárhatók. Minden lépcsőházban (A-E) külön személyfelvonó épül, mely a teremgarázs szintekről a legfelső emeletig biztosítja a kényelmes, biztonságos közlekedést.

Az épületegyüttesre letisztult és elegáns, modern külső-belső megjelenés jellemző, amely harmonizál a természetes, illetve a már megépített környezet.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Testvérhegy, Kocsis Sándor út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5339638


Az Ön által megtekintett eladó Budapest, III. kerület, testvérhegyi (Kocsis Sándor út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 94,87 millió Ft, négyzetméter ára 707 991 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant ingatlan@opus.hu hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5339638. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.