star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

219,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 150m²


Ár:

219 900 000 Ft

Építés éve
2013
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A III. kerület egyik legszebb részén az Óbudai lakókertben ikerházfél eladó!!
Az ingatlan magas minőségű építő anyagok felhasználásával épült saját részre 2013-ban, így a befektetett időt, munkát az egész ház szellemisége tükrözi! Gondosan, építész által megtervezett kivitelezés jellemzi a bel és kültereket egyaránt. Nem csak a 300 négyzetméteres kertész által gondozott kert emeli be a mindennapjainkba a termeszét közelségét, hanem az összesen, több mint 50 négyzetméteres teraszok által nyújtott pihenési lehetőség, valamint a remek panoráma a környező hegyekre. Az alsó szinten 34 négyzetméteres, elektromos ajtóval ellátott két beállásos garázs teszi könnyebbé a mindennapi hazaérkezésünket. Ezen a szinten található még egy tároló, illetve az egészséges élet kedvelői számára egy wellness részlegnek előkészített tágas helyiség, külön fürdőszobával, és szauna előkészítéssel! A garázs közvetlen kapcsolattal rendelkezik a lépcsőházzal, így innen is könnyedén elérhető otthonunk, de természetesen a garázs bejárón kívül is a lépcsőházba juthatunk. A földszinti előtérből, és a lépcsőházból jutunk, a ház központi részeként funkcionáló napfényes, teraszkapcsolatos, több mint 35 négyzetméteres amerikai-konyhás nappaliba. A közlekedőn tovább haladva találunk egy külön mellékhelyiséget, egy praktikus gardróbot, egy fürdőszobát, és egy tágas, kertre néző szobát. A lépcsőn felsétálva érkezünk az emeletre, ahol további 3 szoba gondoskodik a család kényelméről, melyből kettő terasz kapcsolatos, csodás panorámával a környékre. A szinten található még egy háztartási helyiség külön mellékhelyiséggel, és egy tágas sarokkádas fürdőszoba is.A lakóparki portaszolgálat mellett a házat saját riasztó rendszer védi, így teljes nyugalommal költözhetünk be az egész családdal! Ablakokon, teraszajtókon mobil szúnyogháló és elektromos redőnyök kerültek felszerelésre.Fűtésre is optimalizált légkondicionáló található a nappaliban és az emeleten. A házban gáz cirkó gondoskodik a melegvíz ellátásáról. Az épület modern radiátorokkal van felszerelve, illetve padlófűtéses kiegészítés is található a vizesblokkokban és az alsó szinten. A ház még kedvezőbb fenntartási költségének eléréséhez, az ingatlan fekvésének köszönhetően, napelem telepítésre is alkalmas. Az ingatlan magas minőségű konyhai gépekkel felszerelt, bútorozott. A bútorok igény esetén megegyezés szerint akár maradhatnak is.A házat jelenleg bérlők lakják, így akár befektetésnek is remek lehetőség, a bérlők akár tovább is szívesen bérelnék! Környéken több iskola, óvoda található számtalan bevásárlási lehetőséggel, ezen kívül a természet és sport szerelmeseinek is rengetek kirándulási, sportolási lehetőséget nyújt. A belváros gyorsan könnyen elérhető tömegközlekedéssel és autóval is.

Irányár: 219900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ015351


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6426150


+36 30

Ingatlannet kód: NET6426150


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 219,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 466 000 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6426150. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.