star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Budapest, III. kerület

  • 1 716 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó nyaraló Budapest, III. kerület

  • 1 716 m² telek

  • Eladó nyaraló Budapest, III. kerület


Ár:

59 900 000 Ft

Az ingatlanról:

CSÚCSHEGYI PANORÁMÁS TELEK ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL!Megvételre kínálok Önnek egy igazi ritkaságot: ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL és kiviteli tervvel bíró 1716 nm-es PANORÁMÁS TELKETa III. Menedékház utcában.A Csúcshegy tetején, mesebeli erdő közepén, távol a város zajától gyönyörködhet Budapest és a környező dombok panorámájában! A telek besorolása: MG-RF-III/2- beépítés mértéke max.: 3 % (tervezett épület beépített alapterülete: 45 nm)- terepszint alatti beépíthetőség: 10%- építménymagasság: 4,5 m- zöldfelületi mutató: 80%Villany: a telek közepénVíz: fúrott kút van csak, vezetékes víz 2 km-re az utcábanGáz: nincsCsatorna: 2 km-re az utcábanA teleknek két utcafrontja van, a felső részről 6 méter széles, 20 méter hosszú nyél vezet le a telek hasznos részéhez.Jelenleg szinte minden Csúcshegyen lévő telek zártkert besorolású, nem lehet rajtuk építkezni, kivéve azokat a telkeket, ahol volt előzőleg épület.Ezen a telken a jelenleg is meglévő és a korábban lebontott épületek alapterülete engedi meg a beépíthetőséget.A telektől 2 km-re, a hegy alsó részén már van közmű, ott található a modern, újépítésú lakásokkal teli Harsánylejtő lakópark.Az itteni TELKEK ÉRTÉKE PÁR ÉVEN BELÜL NŐNI FOG, hiszen várhatóan itt is elindul a közművesítés.A telek a rá tervezett 3 szintes családi ház ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYÉVEL ÉS KIVITELEZÉSI TERVEIVEL együtt eladó!
A 324 nm-es ház szintjei: - 100 nm PINCESZINT
- 170 nm FÖLDSZINT
- 54 nm TETŐTERASZ
NE HAGYJA KI EZT AZ EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGET!A TELEK BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!További információkért várom megtisztelő hívását – akár hétvégén is!
Érdeklődni: 30/606-2866


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Menedékház utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6447489


HASONLÓ INGATLANOK


25 900 000 Ft

Budapest, III. kerület

+36 30

Ingatlannet kód: NET6447489

A nyaralóról 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 716 m². A nyaraló ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 34 907 Ft. Az ingatlant Molnár Ildikó referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6447489. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.