star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Csabdi

  • 34 500 m²

    telek

Vételár:

220 millió Ft

Eladó földterület Csabdi

  • 34 500 m² telek

  • Eladó földterület Csabdi


Ár:

220 000 000 Ft

Telek mértékegysége

A beltér:

Csabdi belterületi részén kb 34500 nm kb 3 ,5 hektáron építési telek kerül eladásra, mely kimondottan ingatlanfejlesztők és befektetők részére aktuális.
A falu központja fölött déli leejtőn helyezkedik el a terület .A25 db önálló hrsz.-ú telken a közmű-csatlakozások kiépítésre kerültek , de az évek során egyéb fejlesztés itt nem történt, ezért a jelenlegi állapotában kerül eladásra. Az elburjánzott növényzet megszüntetése, a földmérő által a telkek kitűzése és a meglévő közművek átvizsgálása ,valamint a villany hálózat engedélyeztetése és kialakítása az új tulajdonos feladata. A telkek különböző méretűek.
Erre a területre a HESZ alapján a beépítési mód szabadonálló és maximum kétlakásos lakóépület építhető max 20%

Csabdi folyamatosan fejlődő település a Keleti – Gerecsében található kb 1200 fős község.
Budapest kb 35 km és Bicske kb 5,5 km közelsége miatt egyre többen keresik fel ezt a rendezett települést,hisz iskola, óvoda van , idén kezdődik a bölcsőde építése is, három templommal rendelkezik , kerékpár út Bicske-Csabdi-Tabajd , sportpálya , lovarda mind megtalálható.

További információkért várom hívásukat.


Elhelyezkedés

Csabdi, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6285268


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6285268

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 34 500 m². A telek ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 6 377 Ft, ami a csabdi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6285268. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csabdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.