star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserszegtomaj

  • 192 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 633 m²

    telek

Vételár:

165 millió Ft

Eladó ház Cserszegtomaj

  • 192 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 633 m² telek

  • Eladó ház Cserszegtomaj

  • 192m²


Ár:

165 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Cserszegtomajon eladásra kínálunk egy 3633 m2-es ősfás, örökzöldekkel beültetett területen lévő épületkomplexumot, melyhez hatóságilag ellenőrzött, bio termesztésre minősített konyhakert, valamint 120 db termő gyümölcsfa is tartozik, amit a tulajdonosok gondosan ápolnak évről-évre. Az ingatlan bármely részén állva gyönyörködhetünk a csodálatos balatoni panorámában ahol 3 épület helyezkedik el a több mint 100 éves fák árnyékában. Egy 44 m2-es nádtetős vályogház, eredeti fafödémmel, antik cserépkályhával, - ennek a teteje felújításra szorul, - továbbá egy 30 m2-es natúr kőből épített vendégház, valamint egy 192 m2-es fából készült lakóház, melyet kívülről levakoltak és fehérre színeztek. A gerendaház 2000-ben épült, amit 2014-ben felújítottak. Az utcafrontról bejárhatunk az épülettel egybeépített 25 m2-es garázsba, valamint további parkolásra van itt lehetőségünk . A földszinten 2 háló, 3 fürdőszoba, 2 gardrób, kamra, tágas konyha-étkező-nappali található, melyhez 36 m2-es télikert és 24 m2-es déli terasz kapcsolódik. A tetőtérbe a nappaliból vezet fel egy kényelmes fából készült lépcső, ahol egy loft lakás – egy légterű - lett kialakítva hálóval, dolgozóval, nappalival és egy modern fürdővel. Az erkélyre kilépve csodás panoráma tárul elénk. A ház fűtését a nappaliban álló vízteres kandallón keresztül radiátorok biztosítják. Ezen kívül a konyhában és télikertben elektromos padlófűtés fokozza a komfort érzetet. A meleg vizet kettő villanybojler adja. A házban található bútorok is eladók megegyezés szerint. Ezt a különleges adottságokkal rendelkező ingatlant elsősorban befektetésnek ajánlanám akár vendéglátás – idegenforgalmi céllal, vagy állandó otthonnak azoknak akik jó levegőre, nyugalomra, kikapcsolódásra vágynak. Itt megtehetik, mert csend van, gyönyörű a kert a panoráma. Ettől a csodás helytől néhány kilométerre van Keszthely a Balaton fővárosa, valamint a hévízi tó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes gyógytava, amely egész évben a szabadtéri fürdőzés élményét nyújtja. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon bizalommal és nézzük meg együtt! A forint irányár tájékoztató jellegű, az eladó a vételárat euróban kéri. Vételár: 420 ezer euró.


Elhelyezkedés

Cserszegtomaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET4848693


+36 30

Ingatlannet kód: NET4848693

Az általad megtekintett eladó cserszegtomaji családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 192 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 633 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 165 millió Ft, négyzetméter ára 859 375 Ft, ami a cserszegtomaji átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4848693. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserszegtomaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.