star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 225 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 925 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 225 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 925 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 225m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1957
Szintek
2
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Nyaralás? Kiadás? Leköltözés? Igen! Mindezt Itt Csopakon megtalálta!

A csopaki strandtól csupán 1,5 km-re található ez a kétszintes családi ház, mely 2002-ben kapta meg mostani formáját és szigetelését. Az ingatlan összesen 3, állandó lakhatásra alkalmas lakrészből áll!

Az ingatlan egy körbekerített, elszeparált, csendes, kertes családi ház, Csopak egyik főutcáján, de mindentől csak néhány percnyire található.

Az épület 2002-ben kapta meg mostani küllemét, ekkor teljeskörű felújítás történt: új villany- (3X16A), gáz- és csatorna vezetékek, burkolatok és műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Az épület 6 cm külső hőszigetelést kapott.

A házhoz érve egy óriási méretű és nagyon barátságos, hangulatot sugárzó terasz fogad minket, majd belépve egy nagyobb belmagasságú étkező-nappali-konyhát találunk. A fő lakrész ez a kétszintes, 3 szoba, fürdőszoba kialakítású ház, melynek ékessége az emeleti terasz, ahonnan elénk tárul a Füredi öböl és Tihany mesés domboldala.

Az épület hátsó részén, külön bejárattal (de összenyitható) kialakított 3 szobás lakás található, ami kiválóan alkalmas kiadási célra, vagy több generáció együttélésére, hiszen külön víz-, villany almérőkkel rendelkezik!
Sőt, a dupla garázs mellett található még egy 30 nm-es garzonlakás is.

Mindhárom lakrész külön bejárattal, almérőkkel és kertrésszel rendelkezik!

A ház fűtését radiátorokon keresztül egy cirkó gázkazán biztosítja- ez vegyes tüzelésű kazánnal kiváltható! A pinceszinten a kazánházon kívül több tároló is található.

Az óriási ablakoknak és tágas tereknek köszönhetően nagyon otthonos milliő fogad minket, és további bővítési lehetőségek is adottak a tetőtérben.

A kert 925 nm-es, ahol árnyékot adó fákat, grillezőhelyet és kocsibeállót is találunk a dupla garázson kívül, de számtalan további lehetőséget is rejt magában.

Szívesen megnézné személyesen ezt a remek befektetési lehetőséget? Keressen bátran és megbeszéljük a részleteket. +3620/406-7985

DREAM-Ing. Álomból OTTHONT!


Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6365512


+36 20

Ingatlannet kód: NET6365512

Az általad megtekintett eladó csopaki családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 46 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 925 m². További jellemzői: az építés éve 1957, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 528 889 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Adrienn referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6365512. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.