star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Lencztelep

  • 186 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 671 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Lencztelep

  • 186 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 671 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Lencztelep

  • 186m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1991
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy három szintes családi házat Debrecen kertes házas (Lencztelepi) részén. Ajánlati ára 69.900.000 Ft.Az ingatlan adatai:Az ingatlan szilárd burkolatú utakon, illetve tömegközlekedési eszközzel jól megközelíthető.- A stabil beton alapon tégla építésű ház belülről praktikusan öt eltolt szinttel rendelkezik. Ettől, illetve az öt szoba és három fürdőszoba rendelkezésre állásával nagycsaládosok részére kellemes együttlakást biztosít. Minimális átalakítással két lakássá is alakítható!- 2012 ben történt felújítás alkalmával:- A ház külső szigetelést kapott, kívül-belül át lett festve.- Az ablakokba hőszigetelt üvegezés lett beépítve.- A járólapok újra, a nappali burkolata parkettára lett cserélve.- A többi szoba laminált padló burkolatot kapott.- A ház esőcsatornái által összegyűjtött esővíz gyűjtőedényekbe lett bekötve.- A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, de vegyes tüzelésű kazán is rendszerbe van kötve.- A déli oldalon télikert lett kialakítva.-  A sok praktikumot rejtő épületben még játszó szoba és külön kerékpártároló is ki lett alakítva.- A gépkocsi tároló a ház része, amelyből közvetlenül a lakó részbe lehet jutni.- A kettő nagykapun a tágas fákkal és dísznövénnyel beültetett kertbe juthatunk. Itt jó állapotú melléképület is található, amelyben barkácsolni, szerszámokat is lehet tárolni . Kinek ajánlom? Debrecen az ország legdinamikusabban fejlődő iparosodó nagyvárosa, ahol bőven van munka és tanulási lehetőség. Az eladásra kínált ingatlan kiválóan alkalmas nagy család  otthonteremtésére.  Az ingatlan tehermentes.Amennyiben az 155804884 számú szolnoki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek.Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!                                                


Helyiségek

Kamra
1.8m²
Konyha
10m²
étkező
13m²
Előszoba
3.6m²
Közlekedő
1.1m²
Közlekedő
3.3m²
Közlekedő
1.1m²
Közlekedő
2.7m²
Fürdőszoba
5m²
Fürdőszoba
5m²
Fürdőszoba
5.7m²
Fürdőszoba
2.2m²
Pince
19.6m²
Szoba
20.4m²
Szoba
14.3m²
Szoba
5.4m²
Szoba
11m²
Szoba
15m²
Szoba
16.2m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Lencztelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6445891


+36 20

Ingatlannet kód: NET6445891


Az általad megtekintett eladó Debrecen, lencztelepi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m², míg a hozzá tartozó teleké 671 m². További jellemzői: az építés éve 1991, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 375 806 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Libárdi Géza referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6445891. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Lencztelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.