star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44 millió Ft

Eladó lakás Debrecen

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen

  • 50m²


Ár:

44 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Debrecen Nagyerdőn az Apafi utcánál 50 m2-es nappali és 1 hálószobás magasföldszinti 16 éves szép lakás eladó. A fürdőszoba nagy, van benne kád és zuhanyzó is. A lakáshoz spájz is tartozik. Üres, hitelmentes jó befektetés. Turbó kombi gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet. Az ár alkuképes. Garázs vásárolható hozzá. A lakás jól szigetelt, csendes és még egy nagy tükrös minőségi gardróbszekrény is tartozik hozzá.


Elhelyezkedés

Debrecen, Apafi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6478488


+36 20

Ingatlannet kód: NET6478488


Az általad megtekintett eladó debreceni (Apafi utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². A téglalakás ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 880 000 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Makai István hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6478488. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.