star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunasziget

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

36,5 millió Ft

Eladó ház Dunasziget

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó ház Dunasziget

  • 120m²


Ár:

36 500 000 Ft

Építés éve
1976
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kedves érdeklődők,Dunaszigeten, Mosonmagyaróvártól mindössze 10 km-re, csodás természeti közegben, eladásra kínálunk egy 1976 -ban épült, 120 nm-es téglaépítésű, terasszal rendelkező családi házat.1500 nm-es telek területtel.

Az ingatlant lehetőségük szerint folyamatosan karbantartották, mindössze itt-ott igényel kisebb felújítást.Fontos, hogy ez az otthon alápincézett, így sok lehetőségnek teret ad.A ház, fanyílászárókkal felszerelt. Tartozik hozzá egy kis terasz is.

Az udvaron található egy melléképület is (30nm), mely garázs, kertifészer, vagy nyári konyha céljára is használható.Ebben az ingatlanban négy hálószoba, egy konyha, kamra, nappali-étkező, egy fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség található.Az otthon melegéről, fa tüzelésű kazán gondoskodik, de a gázcsonk is telken belül található.

A telek gyepesített, rendezett.Hatalmas területe miatt sok lehetőséget rejt magában. Alkalmas pagoda, grillsarok, kültéri medence telepítésére, konyhakert, fóliasátor, gyermekek részére játszótér kialakítására, vagy különálló garázs építésére.

Az ingatlan tömegközlekedés szempontjából elfogadható helyen fekszik, családi házas övezetben. Elsősorban kis-nagycsaládosok részére ajánlanám. De befektetésnek is kiváló választás lehet.Dunasziget a Szigetközi turizmus fellegvára, nyugodt, békés és egyedi.

Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró-hitel, Felújítási-hitel, ügyintézésében is.Várom megtisztelő hívását.

Molnár-Radványi Nikolett ingatlanértékesítő
Duna House Mosonmagyaróvár.
Tel.: +36301692246
Email.: radvanyi.nikolett@dh.hu


Elhelyezkedés

Dunasziget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6455500


+36 70

Ingatlannet kód: NET6455500

Az általad megtekintett eladó dunaszigeti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 36,5 millió Ft, négyzetméter ára 304 167 Ft, ami a dunaszigeti átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6455500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunasziget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.