star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Dömös

  • 194 m²

    alapterület

Vételár:

33 millió Ft

Eladó üzleti Dömös

  • 194 m² alapterület

  • Eladó üzleti Dömös

  • 194m²


Ár:

33 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Dömös központjában eladó egy 722 m2-es telken található 194 m2 hasznos alapterületű, vegyes falazatú épület, mely a földhivatali nyilvántartásban "áruházként" szerepel, de átminősíthető lakóházzá, vagy egyéb kereskedelmi egységgé.
Az ingatlan turista útvonal mentén helyezkedik el, Rám-szakadék és Prédikálószék felé vezető úton. Hétvégente a kirándulni vágyó látogatók sokasága érkezik a településre, így adott lenne a lehetőség az ingatlan ehhez kapcsolódó hasznosítására. A falusi turizmus fellendülése is irányt mutathat az épület újra hasznosítására, melyet a HÉSZ területi besorolása is támogat. A belső udvar jól szeparált, szomszédoktól elzárt, hegyoldalban két pince is található. Az ingatlan kb. 20 éve nincs használatban, teljes felújításra szorul. Az ingatlan összközműves, vezetékes gázzal ellátott.
Irányár: 33 millió Ft+ÁFA

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét minden napján felveszem a telefont, vagy visszahívom!

Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, legyen szó hiteligényről, energetikai tanúsítványról, vagy ügyvédi segítségről. Birtokba adásig segítjük ügyfeleinket amennyiben igénylik!
Legyen szó eladásról, vagy vételről, nálunk jó kezekben van ingatlana.
Négy-Bástya Kft. értékesítői 13 év tapasztalatával állnak az ügyfelek rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dömös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6257420


HASONLÓ INGATLANOK


25 000 000 Ft

Dömös

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 194m²

20 700 000 Ft

Dömös

  • Alapterület: 53m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6257420

Az üzlethelyiségről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 194 m². Az üzlethelyiség ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 170 103 Ft, ami a dömösi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Minczér Albertné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6257420. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.