star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Eger, Károlyváros

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

34,5 millió Ft

Eladó lakás Eger, Károlyváros

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Eger, Károlyváros

  • 71m²


Ár:

34 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

EGER Károlyvárosban, néhány perc sétára a belvárostól és mindössze 2 percnyire az Agria parktól, a Vörösmarty utca és a Bartakovics utca sarkán, ELADÓ ez a 2. emeleti, 71 nm-es, 3 szobás, erkélyes, igazán jó adottságú, napfényes lakás, panorámával a várra és a minaretre.
Az épület karban tartott, szigetelt, zárt udvari parkolókkal és garázsokkal épült. Tiszta rendezett lépcsőház vezet a második emelet zárt függőfolyosójára, melynek végén, a többi lakástól egy ajtóval lezárva, saját teraszról nyílik a lakás bejárata.
A lakásban az előszobából külön nyílik mindhárom szoba, valamint a fürdő, wc, étkező és abból a konyha. Egy külső zárt tároló is segíti a ritkán használt holmik elhelyezését.
A lakás átlagos állapotú, azonnal lakható, bár lehetne rajta egy felújítással csinosítani. A villany- és vízvezetékek cseréje szerencsére már megvolt.
Ha befektetői szemmel keres ingatlant, akkor ez jól kiadható. Sőt, a jelenlegi bérlők örömmel maradnak, így az első perctől termel az új lakása.
Az ingatlan tehermentes, a bérlőkkel azonnal átvehető, egy percet sem kell várnia, ha rendelkezésre áll a vételár. Ha mégsem, akkor a hitelezések sincs semmi akadálya. Ebben is segítünk!

Ha felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Eger, Károlyváros, Vörösmarty Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6461587


+36 70

Ingatlannet kód: NET6461587


Az általad megtekintett eladó Eger, károlyvárosi (Vörösmarty Mihály utca) csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A csúszózsalus lakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A csúszózsalus lakás ára 34,5 millió Ft, négyzetméter ára 485 915 Ft. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6461587. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger, Károlyváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.