star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Esztergom

  • 48 m²

    alapterület
  • 1 267 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó nyaraló Esztergom

  • 48 m² alapterület
  • 1 267 m² telek

  • Eladó nyaraló Esztergom

  • 48m²


Ár:

18 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó a Gyurgyalag dűlőben egy teljesen önellátó zöldvezeti kert és gazdasági épület művelési ágú/megnevezésű zártkert. A gazdasági épület 16nm alapterületű és 3 szintes kő, tégla és fa épület. Az alsó szint két oldalról a földben van itt taláható a konyha a fürdőszoba és a kamra. A fürdőben egy teakályha szolgálja a meleget és főzni is lehet rajta Az épület mellett egy műhely és egy WC található. A WC vízöblítéses, de a vizet a kútból vagy az esővízből nyerik. A szinteket külső lépcső köti össze. Az első szinten egy nagy erkélyes szoba található, aminek fűtése egy cserépkályhával megoldott. E szint mellett egy nagy terasz van. A ház hátoldalán vezet fel a lépcső a padlászobába, ahol egy oldalerkélyen lehet csodálni a fantasztikus panorámát. Ezt a helyiséget hűvös időben a kémény melegíti. Ezt a lépcsőt két éve újították fel. A lépcső mögött egy kerti zuhany is van. A kertben sok gyümölcsva van: alma, körte, dió, birsalma és szőlőlugas. A z épületet folymatosan karbantartották és a kertet fiatalították. A ház villanyellátását a napelem oldja meg, vizet az ásott kútból nyernek illetve összegyűjtik az esővizet is. Az ingatlanban a személyes tárgyak kivételével a bútorok és berendezési tárgyak a vételár részét képezik. Az épületre évi 32.000 Ft építményadót kell fizetni. Ha szeretne madáscsicsergésre ébredni és tücsökzenére elaludni, és hallani a csendet megtalálta az ingatlanát. A városközpont 10 perc autóval,a Lidl és a benzinkút 8 perc. Az ingatlant nem vonták ki a művelési ágból így kifüggesztéses eljárású. Várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6468507


+36 20

Ingatlannet kód: NET6468507

A nyaralóról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 267 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 393 750 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csányi Erzsébet hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6468507. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.