star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fertőszentmiklós

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 963 m²

    telek

Vételár:

61,5 millió Ft

Eladó ház Fertőszentmiklós

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 963 m² telek

  • Eladó ház Fertőszentmiklós

  • 110m²


Ár:

61 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Minden magyar ismeri a kockaházakat, amelyek a mai napig meghatározzák a települések utcaképét. Ezek az épületek a reneszánszukat élik! Most eladásra került egy, amibe csak költöznie kell!

ÉPÜLET/ TELEK
Az 1980- ban épült ház 946 m2- es telken áll. Lakóterülete 110 m2, melyhez csatlakozik egy 20 m2- es melléképület és 30 m2 fedett autóbeálló és fatároló.
A 2015- ben teljeskörű felújításon átesett ingatlan falait, helyiségeit, megfontoltan, komfortos életteret nyújtóan rendezték át.
Kialakítása szerint: 3 hálószoba, amerikaikonyhás nappali, fürdőszoba.
Igény szerint a tetőtér is beépíthető.
A ház alatt kiváló állapotú, nagy méretű pince található.

FELÚJÍTÁSOK/ MŰSZAKI FELSZERELTSÉG
Az ingatlan 2015- ben kívül- belül megújult.
Új megjelenést kapott a homlokzat, a bádogozás cserélve lett.
A házban minden újra lett vezetékelve. A régi nyílászárókat műanyagra váltották, és redőnnyel látták el. A fűtést gáz kazán, cserépkályha és vegyes tüzelésű kazán biztosítja.

HELYSZÍN/ KÖRNYEZET
Fertőszentmiklós, Soprontól 20 percnyi autóútra található. Az ingatlan frekventált helyen található. A közelében található a buszmegálló, vasútállomás, üzletek, élelmiszerbolt, játszótér.
Amennyiben nem akar felújításokkal bajlódni, nyugalomra vágyik és csak költözne, akkor EZ AZ ÖN OTTHONA! Várom megkeresését, hogy az ingatlan megtekintéséről egyeztethessünk!

Soproni, nagyobb méretű lakásbeszámítás lehetséges!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
5.2m²
Konyha
14m²
Fürdőszoba
7m²
Nappali
37m²
Szoba
12.5m²
Szoba
19m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Fertőszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6204732


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6204732

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fertőszentmiklósi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 963 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 61,5 millió Ft, négyzetméter ára 559 091 Ft, ami a fertőszentmiklósi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bolla László referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6204732. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.