star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fót

  • 165 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 298 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Fót

  • 165 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 298 m² telek

  • Eladó ház Fót

  • 165m²


Ár:

64 900 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Fótújfalun kétszintes ház eladó!

Eladásra kínálok Fót csendes aszfaltozott utcájában egy 225nm-es telken épült, kétszintes utcafronti 165nm nagyságú, három plusz egy félszobás, két fürdőszobás téglaépítésű házat autóbeállóval és belső udvarral.

2011-ben az ingatlan teljes mértékben fel lett újítva, aminek keretében új nyílászárók lettek beépítve, tetőszerkezet le lett cserélve, villamosvezetékek ki lettek cserélve, központifűtés korszerűsítve lett.

Az ingatlanba egy fedett 16,93nm-es autóbeállóból juthatunk be a ház alsó szintjére, ahol egy 16,5nm nagyságú előtér+közlekedő, egy 31,6nm nagyságú amerikai konyhás nappali, egy 13,1nm terjedelmű fürdőszoba került kialakításra.

A közlekedőből a kb.20nm-es teraszról juthatunk ki a 60nm nagyságú belső udvarra.

A kényelmes fokkiosztású lépcsőn juthatunk fel a felső szintre, ahol kettő 12nm-es hálószoba, illetve 10,46nm-es félszoba, 7,81nm nagyságú fürdőszoba, 6,91nm-es tároló, kazánház és közlekedő került kialakításra.

A tárolóból juthatunk fel a szigetelt padlásra. Mivel a tetőszerkezet le lett cserélve így napelemek fogadására alkalmas.

Fűtésről és melegvíz előállításáról kondenzációs kombi gázcirkó gondoskodik.

Képeken látható konyhabútor a vételár részét képezi.

Környezet:

Csendes kertvárosi környezet.

Nyugodt barátságos szomszédok.

Saját gépjárművel Budapest könnyen megközelíthető.

Tömegközlekedése kitűnő, vasútállomás gyalogosan 5perc, a buszállomás pedig 8perc alatt érhető el.

Az ingatlan környezetében óvoda és általános iskola és számos üzlet (pékség, étterem, barkácsbolt, cukrászda) található.

Ha felkeltettem az érdeklődését és élőben is szeretné megnézni az ingatlant akkor hívjon a hét bármely napján.KZS ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346147


Elhelyezkedés

Fót, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6464186


+36 30

Ingatlannet kód: NET6464186


Az általad megtekintett eladó fóti (Deák Ferenc utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 298 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 393 333 Ft, ami a fóti átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kisréti Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464186. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.