star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fülöpháza

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 940 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Fülöpháza

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 940 m² telek

  • Eladó ház Fülöpháza

  • 89m²


Ár:

34 900 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Otthonok és megoldások.
Fülöpháza fő utcáján, 940 nm nagy telken, tetőteres, jó állapotú, 89 nm alapterületű családi ház eladó.
Főépület: téglából épült, körbe szigetelt kívülről.
Földszinten: előszoba-wc-fürdőszoba-konyha-kamra-étkező-nappali.
Tetőtér: wc-tusoló- két hálószoba.
Épület folytatásában két autó részére garázs.
Hátul 13,5 x 4 m nagyságú, téglából épített gazdasági épület.
Minden közmű bevezetve.
Amennyiben egy kellemes, biztonságos falusias környezetben képzelné el az életét, esetleg önfenntartáson gondolkodik, mindenképpen nézze meg!
Megtekintésért várom megtisztelő hívását!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 342181


Elhelyezkedés

Fülöpháza, Petőfi Sándor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6428855


+36 30

Ingatlannet kód: NET6428855

Az általad megtekintett eladó fülöházi (Petőfi Sándor utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m², míg a hozzá tartozó teleké 940 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 392 135 Ft, ami a fülöházi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcs Ildikó referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6428855. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fülöpháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.