star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Füzesgyarmat

  • 230 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 2 300 m²

    telek

Vételár:

70 millió Ft

Eladó ház Füzesgyarmat

  • 230 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 2 300 m² telek

  • Eladó ház Füzesgyarmat

  • 230m²


Ár:

70 000 000 Ft

Építés éve
2008
Szobák száma
7 (3 + 4)
Ingatlan állapota
újszerű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Füzesgyarmaton eladó egy 3+4 szobás (földszint+ emelet) családi ház. A ház 2008 -ban épült,  230nm-es alapterületű és 2300nm-es telken helyezkedik el. 
Irány ár: 70 MFt 
Pásztor János
Tel. szám:
 E-mail:  

Nyilvántartási szám: PJ007
 
A ház kiváló, újszerű állapotban van.  Az építtetők a tervezés és az építés minden részletében a maximalizmusra  és a teljes tökéletességre törekedve építtették. Törekvésük szerint nem kötöttek semmilyen minőségi és esztétika kompromisszumot, csak a magas minőség és a tökéletes időt álló legmodernebb megoldások jöhettek számításba. Nem ritka, hogy egyes műszaki vagy technikai megoldásokért akár a Amerikába is el mentek.

Ideális nagy családosoknak és befektetőknek.

Az alsó szinten tágas nappali és étkező található, szükség szerint elkülöníthető vagy egybe nyitható konyhával. Innen nyílik a kamra, háztartási helység, impozáns üvegfallal megépített zuhanyzós fürdő, külön wc helység, valamint a 15 nm-es fedett terasz is.  Wc található a fürdőszobában és külön is. A fürdőszoba tágas akadálymentesített.
A felső szintre  gyönyörű kovácsoltvas korlátos lépcső vezet, ami jelenpillanatban teljesen külön álló lakó egység de kialakításának köszönhetően egységesítésének is meg van a lehetősége. Az emeleten is tágas nappali és szintén kényelmes konyha található. Több beépített gardrób segít a ruhák elrejtésében és minden szobához saját fürdőszoba tartozik. 

Jó lehetőséget kínál a füzesgyarmati strandfürdő közelsége  szálló vendég fogadására. 

Az emelet úgy lett kialakítva, hogy egy nagyobb közösségi helységből három apartman nyílik, figyelembe véve a közeli strandfürdő közelségét jó lehetőség adódik a szálló vendég fogadásra.

Az udvaron több hasznos funkcióval rendelkező melléképület is található. 
Egy kb 20 m2 es félig nyitott de téliesíthető főzésre is alkalmas  parti helység, mely nyári rendezvényekre jó szolgálatot tesz, kerti zuhanyzó, és wc (természetesen a kerti wc is modern víz öblítéses) növeli a szabadtéri rendezvények komfortját. 

A kert karbantartásához szükséges szerszámok fegyelmezett rendjéről a speciálisan erre a célra épített szerszámos gondoskodik.

A gépkocsik állagmegóvásáról, tárolására egy zárt és egy fedett kocsibeálló áll rendelkezésre,  ezek háta mögött még egy kis barkácsolásra alkalmas műhely is kiépítésre került. 

A telek minden részlet igényesen tér burkolt és parkosított.

Irány ár: 70 MFt 
Pásztor János
Tel. szám: Tel. szám:
 E-mail:  


Elhelyezkedés

Füzesgyarmat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6411118


+36 30

Ingatlannet kód: NET6411118

Az általad megtekintett eladó füzesgyarmati családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 4 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 300 m². További jellemzői: az építés éve 2008. A családi ház ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 304 348 Ft, ami a füzesgyarmati átlaghoz képest 71%-kal magasabb. Az ingatlant Pásztor János referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6411118. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Füzesgyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.