star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Galambok

  • 737 m²

    alapterület

Vételár:

1,9 millió Ft

Eladó földterület Galambok

  • 737 m² alapterület

  • Eladó földterület Galambok

  • 737m²


Ár:

1 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A település központjához közel belterületi lakótelek kedvező adottságokkal eladó.

Kivett gazdasági épület és udvar megjelölésű.
Viz, villany, gáz, csatorna az utcában kiépítve.
A telekhez ásott kerekeskút is tartozik.

Az ingatlan a Helyi Építési Szabályzat szerint Lf-7 övezetbe tartozik.

Falusias lakóterületen (Lf, Lfm) elhelyezhető építmények:
Önállóan:
- lakóépület
- kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátó épület
- szálláshely szolgáltató épület
- igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület
- szálláshely szolgáltató épület
- sportépítmény
Önálló funkcióval együtt:
- a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró hatású kézműipari, mező- és erdőgazdasági, állattartó épület

A falusias lakóterület (Lfm) övezetei: jellemzően kialakult beépítési környezetben az épületek északi ill. nyugati oldalhatáron álló és szabadon álló építési helyen belül is elhelyezhetők, legalább 5,0 m-es déli ill. keleti oldalkerttel. A kialakítható legkisebb teleknagyság az övezet jelzésében feltüntetett terület, a telek megengedett legnagyobb beépítettsége 30 %, az épületek építménymagassága meglévő épületek esetén kialakult, új épület építése esetén legfeljebb 5,0 m. Szabadon álló beépítés esetén északi ill. nyugati oldalkertek mérete legalább 3,0 m-ben kell biztosítani, hogy a szomszédos telek oldalhatáron állóan is beépíthető legyen. Már beépített teleksorban az oldalhatáros beépítés szabályai mellett a két szomszédos telken meglevő épületek paraméterei (azokat meg nem haladó módon) figyelembe vehetők.

Az épületek csak magastetővel készülhetnek, a kialakult beépítéseknél a környezethez illeszkedő tetőhajlásszöggel, új lakóterületek beépítésénél 30 - 45 fokos tető-hajlásszöggel. A lakóépület tetőhéjalása hullámpala, műanyag hullámlemez, bit. hullámlemez nem lehet.
Közterület - utcavonal felé eső kerítés legfeljebb 2,0 m magasságig építhető, a teljes felületnek legalább 30 %-áig áttört kivitelben.

Előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom.

Preis.1.900.000.-Ft
Telefon:


Elhelyezkedés

Galambok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448214


HASONLÓ INGATLANOK


4 990 000 Ft

Galambok

  • Alapterület: 1 197m²

11 900 000 Ft

Galambok

  • Alapterület: 7 520m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448214

A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 737 m². A telek ára 1,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 578 Ft. Az ingatlant Bertók Ferenc referens a Vlasics Márta irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Galambok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.