star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Galambok

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 681 m²

    telek

Vételár:

17,89 millió Ft

Eladó ház Galambok

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 681 m² telek

  • Eladó ház Galambok

  • 100m²


Ár:

17 890 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Galambokon egy családi házat!

Az ingatlan egy 681 négyzetméteres telken helyezkedik el. Alapterülete 100 négyzetméter, mely magában foglal két hálószobát, egy konyhát, mellyel egy légtérben helyezkedik el az étkező-nappali is. Továbbá egy nagyméretű, sarok káddal felszerelt fürdőszobát, és egy külön mellékhelységet. A konyha mellett egy kamra kis kialakításra került a könnyebb tárolás érdekében.

A meglévő lakótér könnyen bővíthető: a tetőtér beépíthető, illetve az alsó szinten található még két, egymásból nyíló helység, ami akár laklahtásra, akár üzlethelységnek is átalakítható.

Az ingatlan melegéről egy kandalló gondoskodik. Nyílászárói részben műanyagok, részben pedig fából készültek. A melegvizet villanybojler állítja elő.

Galambok a méltán híres Zalakaros szomszédságában helyezkedik el. Könnyen megközelíthető: az M7-es autópálya pár km-re található. Tömegközlekedés kiváló a környéken, pár perc alatt megközelíthető Nagykanizsa. A településen óvoda és iskola is működik, illetve bevásárlásra is van lehetőség, több kisbolt és pékség is rendelkezésre áll.

Használja ki a CSOK-ot! 2023. december 31-ig még van lehetősége!

Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanusítvány elkészítésével várja az ügyfeleket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 347779


Elhelyezkedés

Galambok, Galambok, eladó családi ház!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6486262


+36 30

Ingatlannet kód: NET6486262

Az általad megtekintett eladó galamboki (Galambok, eladó családi ház!) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 681 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 17,89 millió Ft, négyzetméter ára 178 900 Ft, ami a galamboki átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sebők Noémi referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6486262. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Galambok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.