star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gencsapáti

  • 109 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 478 m²

    telek

Vételár:

98,76 millió Ft

Eladó ház Gencsapáti

  • 109 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 478 m² telek

  • Eladó ház Gencsapáti

  • 109m²


Ár:

98 760 191 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

EGY TECHNOLÓGIA, AMI MEGHÓDÍTOTTA A VILÁGOT.

Kanadában és az Egyesült Államokban már a legelterjedtebb könnyűszerkezetes házak építési technológiája, ami most már Magyarországon is elérhető.
A DANIELLA LAKÓPARK Szombathely és Gencsapáti határán várja új lakóit.

Zöldmezős beruházásként összesen 16 db könnyűszerkezetes lakóház kerül kialakításra. Kiváló fekvésű telkeken építjük fel új otthonát, a legmodernebb SIP technológiával, figyelembe véve az új modern energetikai és építészeti jogszabályokat. Lakóháza 4-8 hónap alatt a ZBAU gyors és megbízható kivitelezésében a legjobb minőségben kulcsrakészen elkészül. A DANIELLA LAKÓPARK a 89-es és 87-es főút szomszédságában helyezkedik el, így gépkocsival Szombathely körgyűrűjén a város minden oldalról gyorsan és jól megközelíthető. A 89-es és 87-es főútvonalak pár éven belül további fejlesztésen esnek át, ezáltal a gyorsforgalmi utak közvetlen és gyorsabb elérést biztosítanak Kőszeg, Bucsu és Ausztria, de a 86-os főút közvetlen irányában is. A telkek összterülete épületenként megoszlik, így egy-egy épülethez tartozó telekméret várhatóan 438 és 478 m2 közé esik. Családi házaink alaprajzai változatos elrendezéssel a mai kornak megfelelő igények alapján készültek, tíz különböző típustervből választhat. A terveket komoly múlttal rendelkező építészmérnökök készítették, mely hátteret biztosít az új modern építészet és a felmerülő igények összehangolásában. Egyedi tervdokumentáció alapján is kivitelezzük modern SIP panelből készült otthonát!
A lakóépületbe, lakásokba nem szerelünk gázt, a kialakítandó fűtés elektromos üzemű.
HATFÉLE FŰTÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK.
1. Alapfelszereltségben a NordArt Adax Neo Wi-Fi fűtőpaneleket szereljünk radiátorok helyett.
2. A NordArt Heatcom elektromos padlófűtési rendszert kiegészítő fűtésként ajánljuk a fűtőpanelek mellé vagy akár helyettük is.
3. A NordArt Adax Neo és Heatcom elektromos fűtési rendszer kombináltan, mely egyben a padozatot is és a légteret is fűti. Így kombináltan, határozottan magasabb komfortfokozatba kapcsoltunk, hiszen minden olyan lehetőséget kihasználunk, ami az okos otthonok alapvető igénye.
4. Hagyományos radiátoros fűtés elektromos kazánnal szerelve, mely a használati meleg vizet is elkészíti.
5. Hagyományos radiátoros fűtés, elektromos fűtőpatronnal ellátott hőcserélős tartállyal szerelve, mely a használati meleg vizet is egyben elkészíti.
6. Hagyományos radiátoros fűtés mellett, levegő-víz hőszivattyús rendszerrel, mely hatékonysága messze erőteljes fűtés kialakítására ad lehetőséget elektromos rendszerekkel gondolva.

A hirdetésben szereplő ingatlan a Justitia típusház.
A Justitia ház ára a kulcsrakész állapot alapján került kiszámításra.

Típusházunk a mai kornak megfelelő tervezéssel készült könnyűszerkezetes családi ház, mely megfelel a legnagyobb energetikai követelményeknek és besorolása lehetővé teszi a kamattámogatott hitel, CSOK és egyéb kedvező finanszírozás igénybevételével történő megépítését. Az épület tervezésénél fő szempont volt a nagyobb családok számára is ideális helyiség kiosztás.
Ha felkeltette érdeklődését, bővebb tájékoztatásért keresse irodánkat! Igénybe vehető állami támogatások a CSOK-on kívül, kamattámogatott hitel, babaváró, ÁFA visszaigénylés, illeték kedvezmény. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 346641


Elhelyezkedés

Gencsapáti, Daniella Lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6470450


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6470450

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gencsapáti (Daniella Lakópark) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m², míg a hozzá tartozó teleké 478 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 98,76 millió Ft, négyzetméter ára 906 057 Ft, ami a gencsapáti átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6470450. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gencsapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.