star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyula, Belváros

  • 117 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 294 m²

    telek

Vételár:

66 millió Ft

Eladó ház Gyula, Belváros

  • 117 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 294 m² telek

  • Eladó ház Gyula, Belváros

  • 117m²


Ár:

66 000 000 Ft

Építés éve
1920
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Ritka lehetőség!!! Itt nem minden nap van eladó ingatlan!!!

Eladásra kínálom Gyula fürdőváros közvetlen központjában, a szökőkutak mellett ezt a tégla építésű lakást, saját udvarral és lakható melléképülettel!

A lakás egy nagypolgári, helyi jelentőségű épületben található, az épületben összesen két lakás került kialakításra. A lakás külön, kizárólagos használatú, saját, utcai bejáratú, 294 m2-es udvarrésszel rendelkezik, jogilag rendezett, társasházként nyilvántartott. Az épület padlástere is megosztott, így a lakás saját padlástérrel rendelkezik!

Az ingatlan remek lehetőségeket rejt magában, akár apartmanként, akár lakóházként kívánják hasznosítani, mivel szinte a város főterén helyezkedik el, illetve tégla építésű, jó alakítható, jó műszaki állapotú!

Az épület jó műszaki állapotú, terméskő lábazatra épült, tégla falazatú, 2 nagy szoba található benne, fűtése gázkonvektorokkal megoldott!
A lakáshoz tartozó udvaron található egy 27 m2-es, összközműves, 1 szobás, külön lakrész, melyet egy fedett terasz köt össze a főépülettel, így akár két külön lakásként is hasznosítható. Az udvaron található még egy 14 m2-es garázs is!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos díjmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást! jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület, lakható melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Belváros, Gyula Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6410527


+36 70

Ingatlannet kód: NET6410527


Az általad megtekintett eladó Gyula, belvárosi (Gyula Belváros) házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 294 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A házrész ára 66 millió Ft, négyzetméter ára 564 103 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6410527. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.