Eladó földterület Gyulakeszi

  • 1 198 m²

    telek

Ár:

6,8 millió Ft

Eladó földterület Gyulakeszi 1. kép Eladó földterület Gyulakeszi 2. kép Eladó földterület Gyulakeszi 3. kép Eladó földterület Gyulakeszi 4. kép Eladó földterület Gyulakeszi 5. kép Eladó földterület Gyulakeszi 6. kép Eladó földterület Gyulakeszi 7. kép Eladó földterület Gyulakeszi 8. kép Eladó földterület Gyulakeszi 9. kép Eladó földterület Gyulakeszi 10. kép Eladó földterület Gyulakeszi 11. kép Eladó földterület Gyulakeszi 12. kép Eladó földterület Gyulakeszi 13. kép Eladó földterület Gyulakeszi 14. kép Eladó földterület Gyulakeszi 15. kép

Eladó földterület Gyulakeszi

  • 1 198 m² telek

  • Eladó földterület Gyulakeszi


Ár:

6 800 000 Ft

Az ingatlanról:

Tapolca mellett Gyulakeszin kínálok eladásra egy szép, gondozott építési belterületet, amely újszerű, igényesen felépített házak között helyezkedik el, végig bitumenes útról közelíthető meg.
Az ingatlanon állva keletről a Csobánc hegy látványa tárul elénk, míg nyugatról a Szent György-hegyre van panoráma. A telek sík, szabályos alakú, teljesen körbekerített, mintegy 70 db oszloptuja növekszik a kerítés mellett. A beépítettség 30 %-os. Víz, villany, - 3 fázis - csatorna a telken belül, gáz az utcában található. Érvényes építési engedély, valamint tervrajz is rendelkezésre áll! Építse fel álmai otthonát itt a tapolcai medencében, ezen a nyugodt, csendes helyen távol a város zajától ahol csodás környezet és jó levegő várja! Sok nevezetesség és látnivaló közül választhatunk Gyulakeszi és környékén, így ellátogathatunk a helyi Csigó malomba, az Eszterházy kastélyba, vagy Gyula vezér lovasbirodalmába. Csobánc vára az egyik legszebb panorámát nyújtó középkori várrom a Balaton-felvidéken. Rossz idő esetén érdemes egy kirándulást tenni a 3 km-re lévő tapolcai tavasbarlangba. Nagyon hangulatos városrész a Malom-tó a mediterrán házaival, a malomépülettel és a tó parkosított környezetével. Hívjon bizalommal és nézzük meg együtt!

A környékről:

Szép széles, bitumenes utca, újszerű, igényesen felépített házak között található a telek. Panoráma a Csobánc, valamint a Szent György-hegyre.


Elhelyezkedés

Gyulakeszi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5263688


A telekről 15 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 198 m². A telek ára 6,8 millió Ft, négyzetméter ára 5 676 Ft. Az ingatlant Sáfár Judit referens a irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5263688. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyulakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.