star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Győr

  • 550 m²

    alapterület
  • 1 000 m²

    telek

Bérleti díj:

650 ezer Ft

Kiadó ipari Győr

  • 550 m² alapterület
  • 1 000 m² telek

  • Kiadó ipari Győr

  • 550m²


Ár:

650 000 Ft

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ HELYEN!
KIVÉTELES LEHETŐSÉG A VÁLLALKOZNI VÁGYÓKNAK!! GYŐRÖTT az ipari park szomszédságában, kiváló infrastruktúrával rendelkező, ÉPÜLETEGYÜTTES EGÉSZÉBEN ÉS RÉSZEIBEN IS KIADÓ!! Minimum bérletre kínált terület 550 négyzetméter. Összközműves telken fekszik! Kis,-és középvállalkozások telephelyeként kiváló lehet!! További részletekeért kérem keressen bátran!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérd személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5460932


Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5460932

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér

Az iroda további hirdetései
Az ipari ingatlanról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 550 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². Az ipari bérleti díja 650 ezer Ft, négyzetméter ára 1 182 Ft, ami a győri átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács László referens az Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5460932. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.