star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győr, Gyirmót

  • 93 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 403 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Győr, Gyirmót

  • 93 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 403 m² telek

  • Eladó ház Győr, Gyirmót

  • 93m²


Ár:

79 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szobák száma
4

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ha egy csendes utcában szeretne élni, ahol a gyerekek az utcán biciklizhetnek, és vasárnap reggel békésen kávézhat a teraszon, akkor ne keressen tovább ez a ház kell Önnek!
Megvételre kínálok Győr-Gyirmót városrészen egy 93nm-es amerikai konyhás nappali+3 hálós ikerházrészt. A szobák mellett még egy fürdőszoba sarokkáddal és zuhannyal, mosdó, spájz és háztartási helység is kialakításra került.
A ház 2019-ben, minőségi anyagokból (30-as Porotherm téglából, 15 cm-es hőszigeteléssel) épült.
A fűtésről és a melegvíz ellátásáról gáz-cirkó kazán gondoskodik. A házban padlófűtés és radiátoros hőleadók vannak, illetve a nappaliban egy hűtő-fűtő klíma (3.5 kw-os inverteres ) is rendelkezésre áll.
Nagy üvegfelületek biztosítják a világos légkört. A ház délkeleti fekvésű.
A nyílászárók 3 rétegű hő- és hangszigeteltek, melyek redőnnyel (részben elektromos) és szúnyoghálóval vannak felszerelve. Az összes külső nyílászáró műanyag.
A konyha teljesen gépesített.
A házban gipszkarton mennyezetbe épített rejtett világítás került kiépítésre.
A telek teljesen körbekerített, szépen ápolt. A jó elrendezésnek köszönhetően a 403 nm-es telken akár még egy nyári konyha/ sütögető, medence vagy játszótér is kialakítható.
Ezen a részen még nagyon kevés ház van, így rengeteg vadon élő állat él a közelben.


Elhelyezkedés

Győr, Gyirmót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6438775


+36 30

Ingatlannet kód: NET6438775


Az általad megtekintett eladó Győr, gyirmóti ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 403 m². További jellemzői: az építés éve 2019. Az ikerház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 849 462 Ft, ami a győri átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Czuprák-Csehi Bettina referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6438775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Gyirmót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.