star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Göd

  • 1 548 m²

    alapterület

Vételár:

100 millió Ft

Eladó földterület Göd

  • 1 548 m² alapterület

  • Eladó földterület Göd

  • 1 548m²


Ár:

100 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!! ÁRCSÖKKENÉS!!!

"Befektetőknek, vállalkozóknak, luxus körülményeket kedvelőknek..."

RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON Göd-Alsó Dunai oldalán, árvízmentes területen, csendes zsákutcában eladó egy 1548 nm-es építési telek.
Az ingatlanon jelenleg egy garázs, egy kb. 60 nm-es kis ház, tároló és egy alap található. Az összes közmű telken belül ki van építve.
Besorolási övezet: LKE-1
Legnagyobb beépíthetőség: 20%
Max. épületmagasság: 6 méter
A telek adottságai kiválóak, akár családi ház, akár ikerház megépítésére is alkalmas, az emeleti szinten dunai kilátással!


Elhelyezkedés

Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5433771


Nagy-Hajzsel Nikoletta

Nagy-Hajzsel Nikoletta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nagy-Hajzsel Nikoletta

Nagy-Hajzsel Nikoletta

Az iroda további hirdetései
A telekről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 548 m². A telek ára 100 millió Ft, négyzetméter ára 64 599 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy-Hajzsel Nikoletta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5433771. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.