Eladó földterület Hévízgyörk

  • 59 919 m²

    telek

Ár:

250 millió Ft

Eladó földterület Hévízgyörk

  • 59 919 m² telek

  • Eladó földterület Hévízgyörk


Ár:

250 000 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

Különleges, - üdülő célokat megvalósító - fejlesztési lehetőségekre kiváló ingatlan - Budapesttől 35 kilométerre az M3 autópálya mellett helyezkedik el, ahonnan az ország bármely területe és összes határa három órán belül biztonsággal elérhető. Ez a kiváló területi elhelyezkedés és a rendelkezésre álló közúti-vasúti és légi kapcsolatrendszer mind a nyugat-európai, mind az egyre dinamikusabban fejlődő kelet-nyugati és észak-déli kapcsolatok továbbépítésénél, különös tekintettel a mind gyakoribb magyarországi sport világeseményekre és az egyre nagyobb jelentőségű rekreációs beruházásokra is, jelentős értéknövelő tényezőként vehető figyelembe.
A két, jelenleg 1,0 és 1,1 ha nagyságú halastóval létrehozott mintegy 60 000 m2 nagyságú ápolt – gondozott, tájba illő növényzettel kialakított ingatlan-együttes jelenleg is keresett turisztikai és pihenési központ. A minden telekhatáron kerítéssel határolt ingatlan Hévízgyörk belterületi besorolású része, a főúthoz közvetlen csatlakozó utcákról és az előkészített további közvetlen bejáratok célszerű kiépítésével érhető el. Lényeges szempont, hogy víz és az elektromos hálózat a területen, a gáz, csatorna csatlakozási pontok a telekhatártól mintegy 400 méterre rendelkezésre állnak. Az idegenforgalmi szempontból is keresett vidék a térség egyik különösen vonzó területe, az Országos Ökológiai Hálózat és vízvédelmi terület része. A területen lévő, vízjogi engedéllyel rendelkező artézi kút is nagyszerű lehetőség lehet a további, komplex fejlesztés szempontjából.
A szakhatóságok által kiadott engedélyek és a széleskörű fejlesztési lehetőségek, arra utalnak, hogy a további törekvések megvalósításának, valamint új irányok feltárásának és megvalósításának, - melyben a Magyarországnak a világ sport és rekreációs életében az eddigieknél is nagyobb szerepe és feladatai várhatóak, - a jövőben is reális esélyei vannak.
A jelentős továbbfejlesztésre előkészített és arra különösen alkalmas ingatlan egyre több látogatót vonz, ezáltal a környék idegenforgalmi értékét is számottevően növeli.

AJÁNLATI ÁR : 250 M Ft

Among the great number of possible utilization and investment opportunities the construction of a state-of-the-art housing estate is worth to mention. Moreover, with the new regulations of the construction industry such investment can be highly profitable.

Hévízgyörk is a town 35 km northeast from Budapest. It is conveniently located near freeway M3 and can be reached within three hours from any of the surrounding countries on freeways and connecting highways. The ideally set property is in the close vicinity of Budapest and is easily accessible from abroad; it can be reached via air transport, international highways and the international rail system. This is a real value add considering the fast evolving relationships with Western-Europe, between the East and the West, and the Northern-Southern European regions, not to mention the great number of world championships to be organized in Hungary in the near future.
The nearly 60 000 m2 flat piece of land consisting of two fishing lakes (1 ha and 1.1 ha) with its beautiful landscape is a sought after touristic and recreational center. The fenced property classified as a residential/commercial zone of Hévizgyörk can be reached through streets connecting directly to the main road, as well as via further direct entrances prepared for future completion. While electricity is available on the premises, the property is within 400 meters of all other utilities (water, gas, sewage). The territory is one of the most sought after area of the region that is also part of the highly preserved national ecological network and water reserves. The artesian well with water license located on the premises provides a special opportunity for the complex development of the property.
Permits granted by the authorities and the wide variety of development opportunities suggest that further development pursuits and the exploration of new opportunities and their ongoing execution run a realistic chance in the future.

The property prepared for and most suitable for further large scale developments is attracting more and more visitors thus increasing the tourism value of it, as well.

Price : 250 M HUF


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Hévízgyörk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET4598477


KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft

KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft

Ingatlanreferens további ingatlanjai
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft

KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft

Az iroda további hirdetései

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET4598477

KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft

KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft

Ingatlanreferens további ingatlanjai
KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft

KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 59 919 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 4 172 Ft, ami a hévízgyörki átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant KOMPETENTA Műszaki és Ingatlanforgalmi Szakértő Kft hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4598477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévízgyörk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.