star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 634 m²

    alapterület
  • 15

    szoba
  • 1 253 m²

    telek

Vételár:

180 millió Ft

Eladó üzleti Hódmezővásárhely 1. kép

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 634 m² alapterület
  • 15 szoba
  • 1 253 m² telek

  • Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 634m²


Ár:

180 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Eladó 3 csillagos hotel Hódmezővásárhelyen!

Hódmezővásárhelyen, a központhoz közel eladó egy 15 szobás, jelenleg is nyereségesen és igen jó kihasználtsággal működő, 3 csillagos bejáratott hotel! A hotel a Kálvin tér közelében, jól megközelíthető helyen, nem fizető parkoló övezetben fekszik, de ennek ellenére rendelkezik egy saját, nagy méretű privát parkolóval, mely közvetlenül a tér irányából közelíthető meg!
Szobáinak mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, melyek közül 3 db 1 ágyas (ebből 2 pótágyazható), 10 db kétágyas és 2 db nagy méretű apartman, melyekben a pótágyakkal összesen 42 ember egy időben történő elszállásolására van lehetőség! Az 634 m2 alapterületű szállodának saját zárt parkolója, valamint melegkonyhás étterme is van!
Az önmagában 601 m2-es telekterületű szálloda ingatlanhoz közvetlenül csatlakozik egy tovább 652 m2 alapterületű üres telek is, melyen jelenleg a parkoló működik, de kitűnő elhelyezkedése és adottságai miatt akár egy több szintes, új hotel épületet is fel lehet rá húzni (akár mélygarázzsal is), így bővítve és modernizálva a jelenlegi szálláshelyet. Erre a bővítésre a tulajdonosnál egyébként tervek is rendelkezésre állnak! Ezen telek árát a feltüntetett irányár már tartalmazza, a két területet a tulajdonosa egyben kívánja értékesíteni.
Mivel az ingatlan mindössze 500 méterre található az Emlékponttól és így a központi sétálóutcától is, valamint a jelenleg már előrehaladott állapotban épülő Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő Tram train villamosvonala is a hotel közvetlen közelében halad el (és a sarkon lesz is egy megállója!), így a lokáció a városon belül kitűnőnek mondható. A helyközi villamosvonalnak köszönhetően pedig 2020-tól Szeged is helyi tömegközlekedéssel, közvetlenül a szállodától elérhető lesz!!
Bővebb tájékoztatásért kérjük keresse Bozsó Bencét a as telefonszámon!


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5410671


+36 30

Ingatlannet kód: NET5410671


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi szálloda 15 szobával rendelkezik (ebből 15 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 634 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 253 m². A szálloda ára 180 millió Ft, négyzetméter ára 283 912 Ft. Az ingatlant Bozsó Bence referens a Garai Ottó irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5410671. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.