star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 634 m²

    alapterület
  • 25

    szoba
  • 1 253 m²

    telek

Vételár:

180 millió Ft

Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 634 m² alapterület
  • 25 szoba
  • 1 253 m² telek

  • Eladó üzleti Hódmezővásárhely

  • 634m²


Ár:

180 000 000 Ft

Építés éve
1960
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Hódmezővásárhelyen, közel a belvároshoz, eladó 634 m2 hasznos alapterületű, 15 szobás, 3 csillagos hotel, jól felszerelt, melegkonyhás étteremmel, saját zárt parkolóval!
Az ingatlan jelenleg is nyereségesen és igen jó kihasználtsággal működik.
A szálloda 601 m2-es telken helyezkedik el, melyhez közvetlenül csatlakozik egy tovább 652 m2 alapterületű üres telek is, melyen jelenleg a parkoló működik, de kitűnő elhelyezkedése és adottságai miatt alkalmas a meglévő hotel bővítésére, illetve teljesen új, többszintes szálloda felépítésére, (akár mélygarázzsal is), így bővítve és modernizálva a jelenlegi szálláshelyet. A bővítésre vonatkozó
tervdokumentáció a tulajdonosnál rendelkezésre áll.
Az irányár mindkét ingatlan árát tartalmazza, a két területet a tulajdonosa egyben kívánja értékesíteni.
A hotel a Kálvin tér közelében, jól megközelíthető helyen, nem fizető parkoló övezetben fekszik, de ennek ellenére rendelkezik egy saját, nagy méretű privát parkolóval, mely közvetlenül a tér irányából közelíthető meg!
Szobáinak mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, melyek közül 3 db 1 ágyas (ebből 2 pótágyazható), 10 db kétágyas és 2 db nagy méretű apartman, melyekben a pótágyakkal összesen 42 ember egy időben történő elszállásolására van lehetőség!

Mivel az ingatlan mindössze 500 méterre található az Emlékponttól és így a központi sétálóutcától is, valamint a jelenleg már előrehaladott állapotban épülő Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő Tram train villamosvonala is a hotel közvetlen közelében halad el (és a sarkon lesz is egy megállója!), így a lokáció a városon belül kitűnőnek mondható. A helyközi villamosvonalnak köszönhetően pedig 2020-tól Szeged is helyi tömegközlekedéssel, közvetlenül a szállodától elérhető lesz.

Amennyiben kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bizalommal a 06302490482 telefonszámon, keressen elérhetőségeimen.
dr. Vass Zoltán berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, parkosított udvar, redőnyözött, udvari gépjárműbeálló lehetőség, kertvilágítás, klíma, díjmentes parkolás utcán, dekorvilágítás, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5478863


+36 30

Ingatlannet kód: NET5478863


Az általad megtekintett eladó hódmezővásárhelyi (Hódmezővásárhely) vendéglátói 25 szobával rendelkezik (ebből 25 egész szoba és 0 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 634 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 253 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 180 millió Ft, négyzetméter ára 283 912 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Vass Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5478863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.