star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 52 m²

    alapterület
  • 98 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó iroda Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 52 m² alapterület
  • 98 m² telek

  • Eladó iroda Hódmezővásárhely, Kertváros

  • 52m²


Ár:

24 900 000 Ft

Építés éve
1985
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Eladóvá vált a fotókon látható 2 db, kertvárosi üzlet/iroda helyiség. Jelenleg egybe van nyitva, de mindkét résznek önálló mérőórái és vizesblokkja áll rendelkezésre.

Az ingatlanra érvényes bérleti szerződés van, így elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnék stabil hozammal megőrízni pénzük értékét. 

Frissen festett, azonnal birtokba vehető állapotban kerül átadásra. Villanyhálózata 2018-ban lett felújítva, fűtése akkor lett átalakítva 2 db modern hűtő-fűtő klímára. Ablakai, ajtói szintén 2018-ban korszerű, 7 légkamrásra lettek cserélve. Így az ingatlan klimatizált, rezsije nagyon kedvező - télen sem éri el a 15.000 Ft/hó költséget! A hőszigetelése 10 cm-es Hungarocellel lett megoldva, kívül nemesvakolattal vakolt. A tetőzet 2021-ben cserélve lett. A helyiségek riasztóval el vannak látva. Mindkét résznek van saját WC helyisége, az egyikben konyhasarok, a másikban fürdő helyiség van. Akár lakhatásra is használható lenne.

Csere ingatlan beszámítható - értékegyeztetéssel. 

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Kertváros, Munkácsy Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6382254


Az irodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 98 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa elektromos. Az iroda ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 478 846 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6382254. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.