star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Jákfa

  • 97 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 402 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó ház Jákfa

  • 97 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 402 m² telek

  • Eladó ház Jákfa

  • 97m²


Ár:

24 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Jákfa község Vas vármegyében, a Sárvári járásban, a Rába folyó bal partján helyezkedik el. A megyeszékhely, Szombathely körülbelül 38, a legközelebbi város, Sárvár mintegy 11 kilométerre található.
Itt kínálok eladásra egy 1960-ban épült, korai klasszikus "kádárkocka" jellegű családi házat. A ház szerkezetileg és statikailag kiváló, téglából készült, stabil, magas kő alapzattal. Az épület jó állapotú, folyamatosan karbantartott, akár egy tisztasági festés után beköltözhető, vagy igény szerint felújítható. Tulajdonosai az ablakokat korszerű hőszigetelt műanyag nyílászárókra cserélték. A fűtés kettős rendszerű, gáz és vegyes tüzelésű kazánnal is üzemeltethető, radiátoros hőleadással. A meleg víz-ellátást villanybojler biztosítja.
Az ingatlan azonnal költözhető, igény esetén a bútorok is maradhatnak.

A telek 4402 m², akár gazdálkodásra is alkalmas. A lakóházon kívül még több melléképülettel, fűtött garázzsal, ásott kúttal, gyümölcsfákkal. A terület hátsó része szántó, jelenleg is művelés alatt.
A melléképületek mögött kialakításra került még egy 50 m²-es , könnyűszerkezetes épület, mely ipari árammal, külön almérővel rendelkezik. Akár vállalkozási célra is alkalmas, de raktárként, vagy második garázsként is hasznosítható.

A településen orvosi rendelő, védőnői szolgálat áll a lakosság rendelkezésére. Iskola és óvoda a szomszéd községben, a közeli Rábapatyon van.
Az M86-os autóút hamar elérhető, autóval a megyeszékhely 30 perc alatt könnyen megközelíthető.
Falusi CSOK a településen igénybe vehető!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: van.


Helyiségek

étkező
13m²
Szoba
19m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Jákfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6492783


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


24 900 000 Ft

Jákfa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 95m²

24 900 000 Ft

Jákfa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 95m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6492783

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó jákfai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 402 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 256 701 Ft, ami a jákfai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Ildikó referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6492783. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jákfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.