Eladó földterület Kömlőd

  • 1 014 m²

    telek

Ár:

2,7 millió Ft

Eladó földterület Kömlőd 1. kép Eladó földterület Kömlőd 2. kép Eladó földterület Kömlőd 3. kép

Eladó földterület Kömlőd

  • 1 014 m² telek

  • Eladó földterület Kömlőd


Ár:

2 700 000 Ft

Az ingatlanról:

Lépjen a híres elődök nyomába, egy nagy múltú településen! Kömlőd belterületén csendes, nyugodt helyen sürgősen eladó 3 darab egymás mellett fekvő építési telek együtt, vagy akár külön is. A szabályozási terv szerint területük 30%-a építhető be, oldalhatáron álló, legfeljebb 4,5m magasságú lakóépülettel (földszint + tetőtér). (Állattartó, vagy műhely épület beépíthető alapterülete max. a telekterület 15%-a lehet a 30%-os beépíthetőségen belül.)

A terület csaknem sík, a telkek kerítetlenek, szabályos téglalap alakúak, kedvezően benapozottak. Szélességük 17 – 18m. Komolyabb felépítmény nincs rajtuk. A közművek (víz, villany, csatorna, gáz) az utcában rendelkezésre állnak, ahol az utolsó néhány tíz métert jelenleg még földúton kell megtenni.

A tulajdonos környékbeli üdülőre, nyaralóra is cserélné az ingatlant, ingatlanokat.

Kömlőd község Komárom-Esztergom megyében a Vértes-hegység lábánál fekszik, negyedórányi autóútra a környező nagyvárosoktól – Oroszlánytól, Tatától, Tatabányától – és az M1-es autópálya csomópontjától. A környék már ősidők óta lakott. A falu területén, az ún. Bottyán-sáncon már régóta ismert egy római tábor, a feltételezett Lussonium nyoma, s az úgynevezett hun-őrhalom. Az 1600-as évektől magyarok lakta református falu. Lakói ez időkben nagyrészt zsellérek. Birtokosai a Pázmándy, Sárközy, Saffaliczky, Badics, Pálffy, Szemerey, Jókuty, Szabó családok voltak. A falu gazdagon termő földjein kiváló minőségű gabonát, burgonyát, zöldséget, takarmányt és szőlőt termeltek. Fejlett volt állattenyésztése is, volt hengermalma, szeszgyára, téglaégetője. Nevezetes épületei a Hugonnay – kastély, a Perczel – kúria és a Virágh – kúria, erős kötödéssel bíró hírességei pedig többek között Konkoly – Thege Miklós csillagász és Pálóczi Horváth Ádám költő, polihisztor.

TISZTELT VÁSÁRLÓ!
Ne döntsön nélkülünk! Hálózatunk több, mint 30. 000-es ingatlan kínálatából segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Hitel Centerünknek köszönhetően irodáinkban egy helyen elérheti 20 bank kínálatát. Kollégáimmal együtt díjmentes tanácsadással, ajánlat készítéssel és ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó ingatlanról, hitelről, biztosításról, vagy lakás célú megtakarításról. Jövedelempótló biztosításunkkal, már havi 1500 Ft-tól kivédheti a munkanélküliség vagy keresőképtelenség kockázatát.

TISZTELT ELADÓ!
Forduljon hozzánk bizalommal! Kiterjedt ügyfélkörünkkel és több éves piaci tapasztalatunkkal jelentősen hozzá tudunk járulni az értékesítés sikeréhez. Országos hálózatunk több, mint 600 tanácsadó munkatársával azon leszünk, hogy ingatlanára mielőbb vevőt találjunk. Átvállaljuk Öntől az értékesítés minden feladatát és megelőlegezzük azok költségét is. Ön csak akkor fizet, ha munkánk eredményes. Közreműködésünkkel kényelmesebben, gyorsabban, biztonságosabban fog a pénzéhez jutni.
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Kömlőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET1827253


+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET1827253

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 014 m². A telek ára 2,7 millió Ft, négyzetméter ára 2 663 Ft. Az ingatlant Kiss János referens az Eredics Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 1827253. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kömlőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.