star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kaposvár

  • 280 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 687 m²

    telek

Vételár:

60 millió Ft

Eladó ház Kaposvár

  • 280 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 687 m² telek

  • Eladó ház Kaposvár

  • 280m²


Ár:

60 000 000 Ft

Építés éve
1983
Szobák száma
7 (6 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Kaposváron a cseri városrészben, az Akácfa utcában kínáljuk megvételre ezt a szépen felújított, ill. kibővített családi házat. A ház kialakításánál fogva akár két generáció zavartalan együttélését is lehetővé teszi, alapterülete összesen 280 m2. Elől, az utca felőli részben találunk három szobát, egy nagy, épített zuhanyzós fürdőt, előteret és egy kisebb szobát. A hátsó rész tetőtere beépített, galériás kialakítású. Fent van két háló, lent hatalmas, impozáns nappali tárul elénk, de itt is van egy szoba, valamint egy kádas fürdő. Tágas konyha köti össze a két részt. Fent erkély teszi még változatosabbá a teret. Az egész ház nagyon egyedi, különleges hangulatú. Az udvar térkövezett, és van egy nagy garázs is. A fűtés részben cirkós, részben konvektoros, a nyílászárók hőszigeteltek, redőnnyel felszereltek. Van külön gázóra a két lakrészben. Kiváló lehetőség nagyobb család, vagy több generáció részére. Kisebb családi házat beszámítunk, főleg a cseri városrészben.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Akácfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5551901


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5551901

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kaposvári (Akácfa utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 687 m². További jellemzői: az építés éve 1983. A családi ház ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 214 286 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5551901. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.