star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kaposvár, Toponár

  • 27 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 012 m²

    telek

Vételár:

15,8 millió Ft

Eladó nyaraló Kaposvár, Toponár

  • 27 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 012 m² telek

  • Eladó nyaraló Kaposvár, Toponár

  • 27m²


Ár:

15 800 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A Deseda tótól pár száz méterre kínálunk megvételre egy újonnan épült takaros kis faházat. Alkalmas életvitelszerű lakhatásra is, 10 cm vastag kőzetgyapot szigetelést kapott, a fűtésről elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. Alapterülete 27 m2, ahol van egy fürdő, és egy szoba konyhasarokkal. A ház tetőcseréppel fedett, és hőszigetelt fa nyílászárókkal ellátott. Egy-két fő számára hosszútávon is tökéletes megoldást adhat állandó lakhatásra, éppen ezért befektetésnek is jó albérletként, esetleg vendégházként üzemeltetve. Vagy remek nyaraló válhat belőle akár nagyobb családnak, társaságnak, hiszen az egyenes kertben sátorozni is lehet. A telek 1012 m2-es, füvesített, parkosított. A környék csendes, nyugodt. A Deseda 5-7 perc kényelmes sétával elérhető, a tó vonzereje egyre nő, hiszen minden évszakban nagyon szép, és folyamatosan bővül a szabadidős tevékenységek lehetősége. Horgászni, sétálni, kirándulni, biciklizni mindig lehet, nyáron fürdeni is. De a Fekete István Látogatóközpont is mindig tartogat meglepetéseket. A Kaposvári Egyetem 5 km-re, a belváros 10 km-re található, de a 67-es gyorsforgalmi útnak köszönhetően a Balaton, ill. Budapest is könnyen elérhető.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Toponár, Szellő köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6435534


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6435534

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Kaposvár, toponári (Szellő köz) nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 27 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 012 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 15,8 millió Ft, négyzetméter ára 585 185 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6435534. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Toponár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.