Eladó ház Kecskemét, Belváros

  • 1 800 m²

    alapterület

Ár:

350 millió Ft

Eladó ház Kecskemét, Belváros

  • 1 800 m² alapterület

  • Eladó ház Kecskemét, Belváros

  • 1 800m²


Ár:

350 000 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Szintek
nincs megadva
Szobák száma
nincs megadva
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fűtés
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Kecskemét kétséget kizáróan az ország egyik legkiemelkedőbben fejlődő városa. Ha szeretne ennek a részese lenni és befektetési hajlandósággal is rendelkezik, jobb ajánlatot aligha kaphatna.
Ingatlan fejlesztők között köztudomású tény, hogy a legfontosabb értékmeghatározó tényező az ingatlan elhelyezkedése. Ez az egyetlen olyan tényező, amelyen lehetetlen változtatni. Ajánlatom éppen ezért Kecskemét legértékesebb területére, a belvárosra vonatkozik.
A helyiek emlékeznek, hogy volt itt egy patinás étterem. A Mágnás pince. Jó ötlet lenne újra indítani, figyelemmel a nagyszámú német vendégre is, amelyet a Mercedes és a hatására betelepült vállalkozások indukálnak.
Biztosan lenne igény felette egy igényes szálloda vagy egyéb, szolgáltató, szórakoztató létesítmény kialakítására, hiszen kevés hasonlóval rendelkezik a belváros. Én elkezdtem, folytassa Ön!
Ha vállalkozási vízióját, üzleti elképzelését a realitásokkal is párosítani szeretné, tekintse meg a következő ajánlatot:
Kecskemét belvárosában, 1272 nm-es telken eladó egy 2 szinten 1800 nm-es, kiváló elhelyezkedésű, gyönyörű eklektikus stílusú, helyi védettséget élvező épület.
A helyi építési szabályzat szerint a 3 utcát érintő telek 80 %-a építhető be 9,5 m-es építmény magassággal, keretes jelleggel.
Befektetésre, fejlesztésre ma Kecskeméten jobb ajánlatot aligha kaphatna.

További információért, személyes megtekintésért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Kecskemét, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET4693379


A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 800 m². A családi ház ára 350 millió Ft, négyzetméter ára 194 444 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagyteleki Lívia hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4693379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.