star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 65 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

43,2 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 65 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 65m²


Ár:

43 200 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kecskemét Felsőszéktó bruttó 78 nm-es hőszivattyús családi ház

Tudta?? A jelenlegi építési szabályoknak köszönhetően ikerház esetében nettó 90nm helyett MÁR nettó 60nm-től is igénybe vehető a 3 gyermekes CSOK?

Használja ki ÖN is ezt a páratlan lehetőséget amíg lehet!

Olyan otthonra vágyik ahol nem kell rettegnie a fűtés- és villany számláktól? Megtalálta!
Energiatakarékos otthonainkat azoknak szánjuk, akik nem szeretnének a tél csapdájába esni! Felelős gondolkodással megoldhatja azt a problémát amelytől most a legtöbben rettegnek! Dőljön hátra és bízza ránk magát, s legyen rá büszke, hogy Ön is a Dream-Home-ot választotta, s ezzel megoldotta a családi rezsi problémát!

Nem kedveli az amerikai konyhát? Vágyik arra hogy mindenkinek meglegyen a saját kis zuga otthon? Megfizethető otthonra vágyik csendes környezetben? Akkor egy percet se késlekedjen! Ez most még megoldható! UTOLSÓ LEHETŐSÉG EZEN AZ ÁRON, MÁR CSAK PÁR NAPIG!



A házat ajánljuk első lakás vásárlóknak, idősebbeknek, vagy 1-3 gyermekkel rendelkező családoknak, illetve pároknak vagy egyedülállóknak! Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – 3 gyerekes CSOK + BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a hőszivattyút is mely a 2023-as energetikai szabványnak megfelel, illetve tartalmazza a telek árát is!

Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!


Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!


Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!


Ház mérete: bruttó 78 nm
Szobák száma: Nappali + 3 háló
Telek: 1200nm


Lévay Gergely
projekt manager

(KMUM1060)


Elhelyezkedés

Kecskemét, Felsőszéktó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6422906


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6422906

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Felsőszéktó) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 43,2 millió Ft, négyzetméter ára 664 615 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Lévay Gergely referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6422906. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.