star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 800 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

850 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 800 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 800m²


Ár:

850 000 000 Ft

Építés éve
2010
Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
4 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kecskemét EXKLUZÍV családi házas övezetében eladó egy minden igényt kielégítő LUXUS ingatlan eladó.A lakótér a nappali, az étkező és a konyha tereiből épül fel. A tereket belső lépcsők, tolóajtók osztják meg illetve nyitják egybe. A ház É-NY-i részében helyezkedik el a szülői háló, amelyhez gardrób és fürdőszoba kapcsolódik. A fürdőszobát ki lehet nyitni a medence felé. A kültéri medence az átrium udvarban kapott helyet. Az emeleten 3 gyerekszoba és egy vendégszoba található. A szobákhoz nagy gardrób és saját fürdőszoba csatlakozik. A szobák előtt végigfutó folyosó a nappali felé galériává teresedik ki, az átrium udvar felé néző nagy tetőterasz pedig nagy üveg tolófalakkal nyílik. Az épületbe az előszobán át jutunk. Ide kapcsolódik a három állásos garázs. Az előtérből még a dolgozószoba és a lakótér nyílik. A telek adottságaiból adódó "L" alakú térformálás jó belső elrendezést és intenzív kertkapcsolatot eredményezett. A belső terek szinte észrevétlenül nyílnak, bővülnek ki a kert felé. Az átmenetet a fedett-nyitott teraszok, a nagy üvegfelületek, széles tolóajtók jelentik. Ezáltal a ház az élő kert részévé válik, külső és belső tér szerves összhangba kerülnek. Az épületben található külső belső burkolatokat mészkő és márvány jellemzi. Az ingatlan Arab-Mór stílus jegyeiben épült. Három szinten közel 800 m2-en belül helyezkedik el a lakótér. Nappaliban márvány kandalló található. Olasz desing konyha Miele gépekkel. A kültéri medence "Versace" mozaik burkolatú. Továbbá az ingatlanon belül még kialakításra került egy wellness helyiség és egy mozi szoba.További extrák:elektromos redőny, központi porszívó, portaszolgálat, kamerarendszer, kültéri medence, szauna, kerti sütögető/szaletli, automata öntözőrendszer, elektromos kapu, elektromos garázskapu, riasztó, 4 fürdőszoba, stb.


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5582912


+36 30

Ingatlannet kód: NET5582912


Az általad megtekintett eladó kecskeméti családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 800 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 4 garázs. A családi ház ára 850 millió Ft, négyzetméter ára 1 062 500 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Deli Tünde hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5582912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.