star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kerekharaszt

  • 2 618 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó földterület Kerekharaszt

  • 2 618 m² telek

  • Eladó földterület Kerekharaszt


Ár:

12 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kerekharaszton építési terület széles utcafronttal eladó! Kerekharaszt egy Hatvan közvetlen közelében fekvő kisközség Heves megyében, Pest megye közvetlen határán, remek lakóközösséggel és kiváló közlekedési kapcsolatokkal az M3-as autópálya révén. Az akár komolyabb fejlesztéshez, iker-vagy társasháznak is alkalmas sík telek maximum 30 %-ban építhető be oldalhatáros módon, de a telek megosztásával akár szabadonálló jelleget is tud adni az épületnek. Az utcafront 40 m, a közművek a közelben elérhetőek.
Egyik legnagyobb előnye az autópálya lehajtó közvetlen közelsége, így kevesebb mint egy km-t követően már az autópályán tud haladni, és bő félóra múlva már a Szerencs utca elérhető. Így kiváló választás azoknak, akik a falusias környezetet a főváros élhető közelségében keresik, megfizethető áron. Érdemes megtekinteni, jelentkezzen még ma! Ve7-1089

Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben."

Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében.
Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.


Elhelyezkedés

Kerekharaszt, Kartali utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5854145


Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5854145

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 618 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 4 584 Ft. Az ingatlant Szabó Ottó referens a Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5854145. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerekharaszt ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.