star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Keszthely, Belváros

  • 216 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 772 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Keszthely, Belváros

  • 216 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 772 m² telek

  • Eladó ház Keszthely, Belváros

  • 216m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kiváló elhelyezkedéssel, Keszthely belvárosában eladó egy nagypolgári jellegű, kétszintes, kétlakásos családi ház, 772 m² telken, garázzsal, hátsó gondozott kerttel.Az ingatlant kialakítása alkalmassá teszi két generáció részére, vagy apartmanná alakítható az alsó és felső szintekkel. Az épület hőszigetelt, gázfűtéssel rendelkezik. A felső szint azonnal lakható, az alsó szint erősen felújításra szorul. A kertben egy praktikus és bő hozamú ásott kút is található.Az ingatlan helyiségei: Alsó szint: 3 szoba, előszoba, fürdőszoba, konyha, spájz, wc, összesen 96 m².Emeleti szint: 3 szoba, ebből a 32 m²-es nappali galériás kialakítású, előszoba, konyha, spájz, fürdőszoba, wc, összesen 120 m².Pince: 44 m², és az ebből kialakított garázs is ezen a szinten található, mely 14 m².A kertben egy 25 m²-es területű melléképület található, tárolásra és nyári konyha kialakítására egyaránt alkalmas.A kapubejáró, valamint a garázsajtó automatizált.A városközpont és a városi strand egyaránt könnyedén megközelíthető, mindegyik pár száz méterre található. Befektetésnek, apartman kiadási tevékenységre, illetve két generációs háznak is alkalmas, mindezt a belvárosban! Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért kérem, hívjon a megadott telefonszámon, vagy várjuk Önt a KESZTHELYI irodánkban:8360 Keszthely, Fejér Gy. u. 2.  Vásárolna, és érdeklődik a finanszírozás iránt?Kollégánk díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Keszthely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6361519


+36 70

Ingatlannet kód: NET6361519


Az általad megtekintett eladó Keszthely, belvárosi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 216 m², míg a hozzá tartozó teleké 772 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 412 037 Ft, ami a keszthelyi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Tünde referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6361519. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Keszthely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.