star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kisszékely

  • 821 m²

    telek

Vételár:

3 millió Ft

Eladó földterület Kisszékely

  • 821 m² telek

  • Eladó földterület Kisszékely


Ár:

3 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ÁRZUHANÁS!!!
Kisszékely belterületi részén, a Szabadság utcában, 821 m2-es építési telek eladó! A sík területen elhelyezkedő, gondozott telek utcafronti szélessége 29 méter. Az aszfaltburkolatú úttal, közvilágítással, hírkábelekkel kialakított utcában található az ingatlan, a volt Vadvirág vendégházzal szemben. A telek beépíthetősége 30%. Az utcafronton és a baloldal kerítéssel rendelkezik. A víz, gáz és elektromos áram csatlakozás a telek előtt található. A település lakóinak lélekszáma az elmúlt évtizedekben csökkent, ez a tendencia megszűnőben van, mivel egyre többen vásárolnak nyaralási és állandó lakhatás céljából felújításra érdemes házakat vagy telkeket modern lakóházak kialakításának szándékával. A csendes, romantikus, pihenésre kiválóan alkalmas kistelepülés idegenforgalmi célpont. Az utca mellett elhelyezkedő két tó parkosított környezetben helyezkedik el, körbejárható! A település stranddal is rendelkezik. Ingatlanok megvásárlásához szükséges kedvező kamatozású banki hitelek és vállalkozások számára biztosított pályázati lehetőségek is folyamatosan rendelkezésre állnak! Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon! Az ingatlan közelében 504 m2 alapterületű telek jó műszaki állapotú présházzal és borospincével is kedvező áron megvásárolható!
Az építési telek ára: 3.000.000.-Ft. A présház és pince ára: 2.000.000.-Ft.
Az építési telek és a présház együttes ára 4.500.000.-Ft!
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A


Elhelyezkedés

Kisszékely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6365643


+36 30

Ingatlannet kód: NET6365643

A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 821 m². A telek ára 3 millió Ft, négyzetméter ára 3 654 Ft. Az ingatlant Herczeg Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6365643. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kisszékely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.