star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Lajosmizse

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 42 000 m²

    telek

Vételár:

43,5 millió Ft

Eladó ház Lajosmizse

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 42 000 m² telek

  • Eladó ház Lajosmizse

  • 110m²


Ár:

43 500 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
2
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Lajosmizse külterületén, Pest megye határán vált eladóvá ez a 4 hektáros téglaépítésű tanya!

Tulajdonosai saját részre építették, vasbeton tetőszerkezettel, porotherm téglából, a falak 4 cm polisztirol szigetelést kaptak, a tető lindab tetőlemez. Fűtése vegyes tüzelésű kazán, a meleg vizet télen villanybojler, nyáron a tetőn elhelyezett napkollektor biztosítja. A ház kétszintes, alul szuterén, melyben egy szoba, konyha és zuhanyzó, külön wc található. Az emeleten két külön nyíló szoba és fürdő, külön wc kapott helyet. A nyílászárók mindenhol hőszigetelt műanyag ablakok. A házban van egy nagy garázs, itt a kazán, villanybojler és egy kamra van. A ház körüli terület be van kerítve, itt van egy szerelőaknás garázs, ahová traktor is elfér, ezen kívül nyári konyha, tároló helységek és az állattartásra szolgáló ólak. A terület 75 m széles és 100 m hosszú, az első részén 20 éves, hivatalosan telepített és karban tartott akácerdőt látunk, amely komoly értéket képvisel.
Nyugodt, biztonságos környezet, kiváló lehetőség gazdálkodásra, önellátásra.
Időpont egyeztetésre hívását minden nap várjuk!

A környékről:

Nyugodt tanyasi környezet, erdők ölelésében.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Lajosmizse, Pest megye határán vált eladóvá ez a 4 hektáros téglaépítésű tanya!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6201568


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6201568

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó lajosmizsei (Pest megye határán vált eladóvá ez a 4 hektáros téglaépítésű tanya!) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 42 000 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 43,5 millió Ft, négyzetméter ára 395 455 Ft, ami a lajosmizsei átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6201568. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lajosmizse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.