Eladó földterület Mályi

  • 920 m²

    alapterület

Ár:

7,7 millió Ft

Eladó földterület Mályi

  • 920 m² alapterület

  • Eladó földterület Mályi

  • 920m²


Ár:

7 700 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz

Az ingatlanról:

Mályi belterületén kiváló adottságú, jó fekvésű és jó megközelítésű PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELKEK ELADÓK. A TELKEK 920-1119 m2 közöttiek. Az ingatlan alkalmas lakóház és ikerház építésére egyaránt. Megközelítés murvás útról történik. A település frekventált részén helyezkedik el,a központhoz közel. A TELKEK maximális beépíthetőség 30%, a megengedett építménymagasság: 4,5 m. Közművek: villany, gáz és víz, szennyvíz az utcában. Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), egy tulajdonosa van. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor. További kérdéseire készséggel válaszolok! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Mályi, Hegyoldal


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5965467


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5965467

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 920 m². A telek ára 7,7 millió Ft, négyzetméter ára 8 370 Ft, ami a mályi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Linda referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5965467. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mályi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.