star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mecseknádasd

  • 102 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 515 m²

    telek

Vételár:

33,54 millió Ft

Eladó ház Mecseknádasd

  • 102 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 515 m² telek

  • Eladó ház Mecseknádasd

  • 102m²


Ár:

33 540 150 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Ha van olyan az otthonok között, hogy TÖKÉLETESEN MEGÓVOTT OLDTIMER, akkor ez a sváb parasztház az! Minden elemében eredeti, beleértve a belső berendezéseket, tárgyakat, hangulatot, ráadásul panorámával a Szent István által építtetett kápolnára, ami este kivilágításban pompázik.

Igen, Mecseknádasdon vagyunk, egy félre eső csendes utcában...ÉS MOST MINDEN BERENDEZÉSÉVEL ELADÓ!

S hogy szerkezetileg elég jó állapotban maradt-e meg ez a kivételes kisugárzású ház? A válasz, hogy jó állapotban van, a falai szárazak, s az egyetlen statikai hiba kijavításra került már több mint 20 éve, és azóta további mozgást nem észlelt a jelenlegi gazda.

Ha Önnek, kedves olvasó fontos az érzés, hogy a kiskapun belépve megérinthesse a múlt, jó helyen jár! Ha érzi magában az elkötelezettséget, hogy megolajozza a 100 éves működő zárat, levegye a falról a réz kuglófsütőt melyben nagyanyák sütöttek, szívesen játszik a gondolattal, hogy végre egy fatüzelésű kályhán főzze meg az ebédet, s ne a villanytűzhelyen, sőt mi több, érzi az örömöt, amikor újra festette az eredeti zsalugátereket, nézze meg ezt a házat!Ennek a hagyományos felépítésű sváb családi otthonnak különlegessége, hogy a tetőtér egy része már beépítésre került, így két nagy szobájával, nappalijával, az ebédlővel egy légtérben lévő konyhájával, és a központi helyen lévő fürdőjével tökéletes komfortot nyújt 1-2 gyermekes családoknak, fiatal pároknak, idősebbeknek egyaránt.A tetőszerkezet ép, a héjalás még 10 évet biztosan kibír, a födémszerkezet stabil, a padlóburkolatok szépek, a hagyományoknak megfelelőek, így akár azonnal beköltözhető ez a ház, ahol egy junkers központi fűtés, valamint egy kandalló gondoskodik a melegről.

Ez egy igazán ritka kincs, ha hagyományos sváb paraszházat keres eredeti, megőrzött állapotában! Jöjjön, nézzük meg, és bele fog szeretni!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ081685-IN


Elhelyezkedés

Mecseknádasd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6436789


+36 70

Ingatlannet kód: NET6436789

Az általad megtekintett eladó mecseknádasdi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m², míg a hozzá tartozó teleké 515 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 33,54 millió Ft, négyzetméter ára 328 825 Ft, ami a mecseknádasdi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6436789. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mecseknádasd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.