star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Monorierdő

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 553 m²

    telek

Vételár:

56 millió Ft

Eladó ház Monorierdő

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 553 m² telek

  • Eladó ház Monorierdő

  • 115m²


Ár:

56 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Monorierdő csendes részén családi ház eladó!

Eladásra kínálok Monorierdő csendes részén, aszfaltozott utcában, egy 553nm-es telken, 2003-ban épült előkertes, tornácos, 115nm nagyságú, szép állapotú, négyszobás, világos amerikai konyhás, téglaszerkezetű szigetelt, családi házat, 18nm-es fedett terasszal és 14nm-es gazdasági épülettel.

Az ingatlan tulajdonosa hosszú évek óta az építőiparban dolgozik a házat saját maga tervezte és építette.

Az ingatlan közelében bölcsőde épül ami hamarosan átadásra kerül.

Ház fűtéséről és melegvíz ellátásáról gazdaságos kondenzációs kombi gázcirkó gondoskodik.
Alternatív fűtési lehetőségre vegyestüzelésű kályha ad lehetőséget.

Az ingatlan műanyag jól szigetelő nyílászárokkal van ellátva.

Saját gépjárművel a ház udvarában lehet parkolni, de igény szerint az utcához legközelebb található szoba garázzsá alakítható.

Infrastruktúra:
Saját gépjárművel a 4-es út, illetve az M4-es 6 percen belül elérhető, ezáltal Budapest is könnyen megközelíthető, valamint az M0-ás (11perc) amin keresztül Budapest agglomerációja könnyen elérhető. Gépjárművel Kőbánya KÖKI terminál P+R megközelítőleg 25-30 perc alatt érhető el a háztól.
Vasútállomás az ingatlantól kb. 2km található, ahonnan 40perc alatt érhető el Kőbánya Kispesti vasútállomás.

Monor és Monorierdő környékén az M4-es és 4-es út mellet számos ipari park, logisztikai központ létesült, ami kiváló munkalehetőséget biztosít a környéken lakók részére.

Ha élőben is szeretné megnézni ezt a csendes helyen fekvő ingatlant hívjon a hét bármely napján.KZS. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 339878


Elhelyezkedés

Monorierdő, Monorierdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6411367


+36 30

Ingatlannet kód: NET6411367

Az általad megtekintett eladó monorerdei (Monorierdő) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 553 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 486 957 Ft, ami a monorerdei átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kisréti Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6411367. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monorierdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.