star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa

  • 245 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 175 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa

  • 245 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 175 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa

  • 245m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsa csendes, közkedvelt, kertvárosi részén, a Miklósfai városrészben vált eladóvá ez az igényes kialakítású, tágas több szinttel rendelkező családi ház. A közel 1200 nm nagyságú gondozott, parkosított területen, a lakóépületen kívül egy akár állandó lakhatásra is kialakítható, 134m2-es műhely is helyet kapott. A műhely saját egyedi fűtéssel, és fürdőszobával is rendelkezik. ( Lehetőség szerint beltéri medence is kialakítható) A területre való bejutás, elektromos kapun keresztül megoldott. A lakók biztonságát mind a lakrészben felszerelt riasztóegység és az udvaron elhelyezett, kültéri speciális riasztórendszer biztosítja. Az udvarban a gyalogos illetve a gépkocsi közlekedésre térkőburkolat került lerakásra. Az ingatlan jelenleg is remek állapotnak örvend a tulajdonosok gondos munkájának és folyamatos karbantartásának köszönhetően. Az ingatlanban és a műhelyben is 3 fázisú erősáram lett kialakítva. A teljes vízhálózat, víz lágyító rendszerrel lett felszerelve. A külső nyílászárók fából készültek duplahőszigetelt üveggel, valamint a beltéri ajtók is fa profilszerkezetűek, hőszigeteltek. Az ablakok egyedileg gyártott, fa árnyékoló spalettával felszereltek. A lakóépület 5 cm vastag homlokzati hőszigeteléssel ellátott. A felső szinti szobák klímával felszereltek. A helyiségek fűtését cirkó kazán végzi radiátorok segítségével. Az ingatlan helyiségei: a szuterén szinten tágas garázs, mosókonyha, kamra, előtér, előszoba. A földszinten egy tágas nappali, konyha étkezővel, egy teljes értékű szoba, szintén tágas előszoba, fürdőszoba, wc, közlekedő, míg az emeleten 2 teljes értékű szoba, fürdőszoba, wc, erkély, közlekedő található.
A családi ház kiváló lehetőség egy kertvárosi élet kialakítására, közvetlen Nagykanizsa város határán. Ezen ingatlan akár nagyobb családok számára akár vállalkozni vágyoknak is nagyszerű életteret biztosíthat.
Ezt az ingatlant tényleg érdemes személyesen is megtekinteni! Az ingatlan 2022. októberétől költözhető!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7. alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, parkosított udvar, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, automata öntözőrendszer, erkély, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, dekorvilágítás, lakható melléképület, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Miklósfa, Nagykanizsa Miklósfa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6199700


+36 30

Ingatlannet kód: NET6199700


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, miklósfai (Nagykanizsa Miklósfa) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 245 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 175 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 469 388 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6199700. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Miklósfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.