star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 416 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 802 m²

    telek

Vételár:

228,2 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 416 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 802 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 416m²


Ár:

228 200 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Nagykanizsa legkedveltebb családi házas övezetében, Palinban vált eladóvá, ez a Mediterrán stílusban épített, egyedi elrendezéssel rendelkező családi ház, épített borospincével és medencével. Az ingatlant tulajdonosa 2008-ban álmodta meg és építette, 38-as tégla falazattal, 8cm-es szigeteléssel, Bramac tetőfedéssel. Az épület 3 belső szinttel rendelkezik: Pinceszint: ezen szinten található a konditerem, a közösségi terem, gépészeti terem és egy vizes blokk is. Földszint: a bejárati ajtón belépve egy előszobába érkezünk, ahonnan ezen szint minden helyisége elérhető. Amerikai konyha étkező nappali, mindez teraszkapcsolattal és közvetlen udvarkapcsolattal, a dupla beállós garázs, a fürdő mellékhelyiséggel együtt, szoba gardróbbal és mellékhelységgel. Felső szint: ezen szintre, egy íves betonlépcsőn juthatunk fel, amelynek az épület kivitelezésének köszönhetően, körüvegezéssel biztosítja a természetes fényt és adja meg egyben az épület mind külső mind belső egyediségét. A felső szinten kialakításra került 4 külön bejáratú hálószoba, egy nagy mérettel rendelkező fürdőszoba, külön mellékhelység, valamint egy terasz. A ház gépészete a mai kornak is tökéletes megfelel. A lakrész fűtésére több alternatíva is rendelkezésre áll. Gázcirkó kazán: radiátorral és padlófűtéssel kombinálva, egy központilag elhelyezett fa tüzelésű cserépkályha, valamint 6 db Inverteres klíma. Ezen klímaegységek a meleg nyári napok lehűtésében is segédkeznek. A ház teljes vízhálózatára egy vízlágyító rendszer is rákötésre került. A ház teljes villamosellátását egy 15kw-os napelemes rendszer biztosítja, amelynek köszönhetően teljesen nullára is kihozható a rezsi. A ház védelméről riasztórendszer gondoskodik. A alsó 35 m2-es fedett teraszról tudunk kilépni az udvarra ahol kialakításra került egy kerti kemence egy fa szerkezetű mellék épület is kis műhellyel valamint egy fatárolóval. A lakók kényelmét egy épített 10x5 méteres fedett, feszített víztükrű medence is szolgálja, amely magas belmagasságának köszönhetően szinte egész évben használható, valamint egy teljesen egyedileg épített boltíves boros pince is kialakításra került, amely kiváló lehetőség családi rendezvényeknek. Az udvaron található zöld, folyamatos felfrissülésében egy automatizált öntözőrendszer segédkezik. Ha Ön szeretne egy Mediterrán családi házat, nagyon sok extrával akkor megtalálta a magához illőt. Az ingatlanról videó is készült.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, automata öntözőrendszer, erkély, melléképület, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, napkollektor, riasztó rendszer, új villamoshálózat, dekorvilágítás, medence, kemence, kertkapcsolat, háromfázisú áram, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Palin, Nagykanizsa Palin


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6420923


+36 30

Ingatlannet kód: NET6420923


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, palini (Nagykanizsa Palin) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 416 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 802 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 228,2 millió Ft, négyzetméter ára 548 558 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6420923. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Palin ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.