Eladó ház Pécs, Ledina

  • 50 m²

    alapterület

Ár:

12,5 millió Ft

Eladó ház Pécs, Ledina 1. kép

Eladó ház Pécs, Ledina

  • 50 m² alapterület

  • Eladó ház Pécs, Ledina

  • 50m²


Ár:

12 500 000 Ft

Ft lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Építés éve
nincs megadva
Szintek
1
Szobák száma
nincs megadva
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Imádni fogja ezt két és fél szobás Pécs belvárosa közelében lévő lakást, melyhez minden infrastruktúra karnyújtásnyira van.

A beltér:

Eladó Pécsen a Zsolnai Negyedben egy 50 négyzetméteres összkomfortos vegyes falazatú (tégla és vályog) lakás, mely egy előszobából, főzőfülkéből, fürdőszobából, kamrából és lényegében két és fél szobából áll.
A belső utca fronti szoba függönnyel van elválasztva a fél szobától, de ajtó is beállítható, így a két helység külön elszeparálható. Ablak mind a két részen található.
A bejárat közelében lévő szoba nappaliként, étkezőként használható, de méreténél fogva fekhely is elhelyezhető benne. Innen nyílik a főzőfülke, ajtóval elválasztva a nappali, étkező helységtől. Továbbá innen nyílik a fürdőszoba is. A nappaliban van elhelyezve a vízteres, kemence jellegű, fával fűthető kandalló, melyhez minden helységben radiátorok kapcsolódnak. A kandalló mögött a fürdőszoba sarkában van az új kémény.
A nappali, valamint az előszoba, főzőfülke és fürdőszoba burkolata új kerámia lap. A meleg vízről villanybojler gondoskodik, vezérelt árammal működve.A bojler és a wc a fürdőszobában van.
Fáskamra a ház mögött az udvarban található. Mérete megközelítően 9 négyzetméter.
A fürdőszoba, főzőfülke vízhálózata, és az első helységekben lévő kerámia burkolatok újra lett cserélve, beleértve az egész lakás vízhálózatát is.
A villanyvezetékek az ház előtti oszlopról bekötve hivatalos szakember által újra lettek cserélve. Ezzel együtt villanyhálózati rendszerbővítés is történt, és a villanyóra cseréje is megtörtént.
A tető és a tetőlécek 2001-be lett a kicserélve, és a tetőre új csornai cserép került.
A lakás új bejárati ajtót kapott. Továbbá a mellette lévő erkélyajtók hőszigeteltre lettek cserélve. A bejárati ajtó mellett, a kettes erkélyajtó előtt egy megközelítően 4 négyzetméteres terasz található. Itt korlát még nem lett elhelyezve.
Az utca egyirányú, de a ház előtt parkolni lehet.
Valójában a felújítás java már elkészült, egyedül az utca fronti szoba ablakát kellene kicserélni modern, hőszigetelt ablakra.
Kérem ingatlanközvetítők ne keressenek!

A környékről:

A lakás osztatlan közös tulajdonban áll, és három lakás található itt, de a hirdetett lakáson kívül csak a másik lakásban laknak a barátságos szomszédaink. A szomszéd lakáshoz tartozik megállapodás alapján a kert nagy része. A hirdetett lakáshoz csupán a fáskamra és mellette lebontásra kerülő kicsi tároló helyiség van.


Lakáshitel a Bankmonitoron ehhez az ingatlanhoz
Ft
20 évre
Ft/hó
% THM
10 évig fix kamatperiódussal és Ft/hó igazolt jövedelemmel
a kalkulációt szolgáltatja

Elhelyezkedés

Pécs, Ledina, 7626. Pécs Erzséber utca 14.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Mutasd

Ingatlannet kód: NET6025801


Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A házrész ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 250 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dudás Mária hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6025801. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.