star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Perkáta

  • 132 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 7 413 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó ház Perkáta

  • 132 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 7 413 m² telek

  • Eladó ház Perkáta

  • 132m²


Ár:

69 990 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Perkátán 2 ház és egy gazdálkodásra alkalmas telek egyben eladó, ÖSSZESEN 7413 nm-es a terület. Az egyik ház 1990-ben épült, tégla falazatú, bruttó 100 nm, nettó 82,5 nm. A ház nyílászáróinak cseréje elkezdődött. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan 3 szoba, konyha, folyosó, közlekedő, előszoba, fürdőszoba, wc, kamra helyiségekből áll. A wc és a fürdőszoba külön helyiségben helyezkedik el. 2 szoba járólap burkolattal ellátott, 1 szoba pedig szőnyegpadlós. A többi helyiség minőségi járólap burkolatot kapott. A tető cserépfedéses, jó állapotú. A ház melegéről cirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, alternatív fűtés lehetőségére vegyestüzelésű kazán is kialakításra került. A tetőszerkezet betonfödémes, tetőtéri beépítésre alkalmas. Az ingatlan teljes mértékben összközműves. A ház villanyvezetékei nem szorulnak cserére, 2 fázisú éjszakai és nappali órával ellátott. A másik ház 1950-ben épült, vegyes falazatú. Állapotát tekintve felújítandó. 2 szoba, konyha, kamra kialakításból áll. Ezt a házat jelenleg raktárnak használják, de lakhatásra is alkalmas. A szobák burkolata parketta borítást kapott, a többi helyiség járólap burkolatú. A tető cserépfedéses, nem szorul azonnali cserére. Bővebb információért keressenek bizalommal.Cégünk teljes hitelügyintézésben áll rendelkezésükre díjmentesen.


Elhelyezkedés

Perkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6400935


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6400935

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó perkátai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 413 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 530 227 Ft, ami a perkátai átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6400935. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.