star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Perkáta

  • 146 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 223 m²

    telek

Vételár:

72 millió Ft

Eladó ház Perkáta

  • 146 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 223 m² telek

  • Eladó ház Perkáta

  • 146m²


Ár:

72 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Perkáta csendes utcájában, 2022-ben, 30-as Leier téglából épült, egy szintes családi házat. Az ingatlan 1223 nm-es, parkosított telken helyezkedik el, lakórésze 146 nm-es. Amerikai konyha nappalival, 3 hálószoba, kamra, gépház, egy zuhanyzós, egy sarokkádas fürdőszoba, külön vendég wc került kialakításra. Minden fürdőszoba rendelkezik mosógép kiállással. Szobák laminált lappal, többi helyiség járólappal burkolt. Minden helyiséget igényes, modern stílus jellemzi. Nyílászárói hőszigetelt műanyagok, bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. A ház melegéről gáz cirkó kazánnal gondoskodnak, hideg burkolatú helyiségekben padlófűtéssel, szobákban radiátorokkal. Nyáron a nagy melegben a nappaliban található klíma biztosítja a kellemes hőérzetet. A ház lábazata 10 cm-es, homlokzata 15 cm-es, a födém felett 10 cm-es hungarocell, valamint 15 cm-es kőzetgyapottal szigetelt. A villamoshálózat 3x 16 amperre bővített. Az elektromos hálózat úgy lett kiépítve, hogy akár kapunyitó rendszer, valamint napelem is megvalósítható. Minden szobában ledes, távirányítós, bluetoothos hangszórós lámpák kerültek beépítésre. Az udvar felől elhelyezkedő hálószobából a hátsó teraszra kilépve egy kis kerti tó díszíti a kertet. Ugyanitt található egy kerti sütögető is. A kerítés zsaluköves, mely a ház színére színezett, fa díszítéssel és kovácsolt vas kapuval.
Igény szerint melléképület és garázs is kérhető. Az udvar füvesített, fagyalt ültettek a kertet körülvevő drót és nádkerítés tövébe. A kiskertben barkafa díszeleg, pár darab futó és bokrosodó növénnyel.
Iskola, óvoda, buszmegálló, orvosi rendelő pár perc sétával elérhető.

Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Pataki Klára


Elhelyezkedés

Perkáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6436695


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6436695

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó perkátai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 223 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 493 151 Ft, ami a perkátai átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6436695. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Perkáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.