star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Piliscsaba, Klotildliget

  • 360 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 2 000 m²

    telek

Vételár:

208 millió Ft

Eladó ház Piliscsaba, Klotildliget

  • 360 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 2 000 m² telek

  • Eladó ház Piliscsaba, Klotildliget

  • 360m²


Ár:

208 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
7

Az ingatlanról:

PILISCSABA, KLOTILD LIGET
2 GENERÁCIÓS MEDENCÉS , ŐSFÁKKAL TELEPÍTETT PARKOSÍTOTT KERTTEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Piliscsaba, Klotild- liget árnyas fái közt bújik meg ez a kétgenerációs családi ház, kertész által gondozott parkosított kertben.
A ház dupla kerttel rendelkezik, pázsit , örökzöldek ,évelő növények színárnyalataiban, virágok színpompájában gyönyörködhetünk. A kertben minden generációnak alkalmas részek lettek kialakítva. Játszótér gyermekeknek, grillezésre alkalmas szaletli , medence minden generáció számára és egy közel 100 nm-s terasz a nap szerelmeseinek. A kertben legalább 8-9 gépkocsi beállására van lehetőség díszburkolaton, sőt dupla garázs is található az ingatlanban. A garázs szintjén található szauna és egy kis lakás.
A következő szinten egy hatalmas nagy amerikai konyhás nappali étkezővel, valamint egy fürdőszobás hálószoba gardróbbal lett kialakítva, külön mosdó és egy előszoba.
A tetőtéri szinten három nagy szoba valamint egy fürdőszoba lett kialakítva
. A ház a kilencvenes években épült, de néhány évvel ezelőtt teljes felújítást végeztek a tulajdonosok az épületen.
A ház tetejét kicserélték, BRAMAC cseréppel lett befedve, a ház 10cm-s dry-wit szigetelést kapott és TERRANOVA hőszigetelő vakolatot.
.A fa nyílászárók is ebben az időszakban lettek kicserélve.
Fűtés gázkazánnal megoldott. A napkollektor a meleg víz előállítására segít rá.

Vasút, bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola elérhető könnyű sétával 10-15 percen belül.

Több generáció együtt élésére valamint nagy családok részére is kiváló élhető otthont teremthetnek a következő tulajdonosok is!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
16m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
8m²
Fürdőszoba
8m²
Szoba
20m²
Szoba
20m²
Szoba
20m²
Terasz
100m²
Fürdőszoba
10m²
Előszoba
4m²
Szoba
20m²
Konyha
20m²
Nappali
40m²

Elhelyezkedés

Piliscsaba, Klotildliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6353720


+36 70

Ingatlannet kód: NET6353720

Az általad megtekintett eladó Piliscsaba, klotildligeti családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 000 m². További jellemzői: az építés éve 1990. A családi ház ára 208 millió Ft, négyzetméter ára 577 778 Ft, ami a piliscsabai átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Soproni Brigitta referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6353720. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Piliscsaba, Klotildliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.