star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pócsmegyer, Surány

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 980 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó ház Pócsmegyer, Surány

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 980 m² telek

  • Eladó ház Pócsmegyer, Surány

  • 160m²


Ár:

68 000 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ÖRÖKPANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ -- SURÁNYBAN

KITŰNÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ LEHETŐSÉG, - több fűtési megoldás,
jó rezsi költség hatékonyság

A Szigeti úthoz közel, jó szomszédságban és környezetben, könnyű megközelíthetőséggel eladóvá vált egy 965 m2 telken álló örökpanorámás, 59 m2 alapterületű, 190 m2 hasznos terű, két szintes, szuterénos, 4 szobás, ebédlős, cirkó fűtéses, terasz-télikertes, nappalijában (a ház alapterületének központi részén 24kw teljesítményt leadó) kandallós családi ház.
Igényes, két rétegű thermo-üveges és fakeretes nyílászárókkal ellátott, beltérré ill. plusz szobává tehető, zárt, nyári konyhaként is funkcionáló elő terasszal..
Igény szerint még tovább bővíthető.

A felépítmény 30-as tégla, 5 cm-es szigetelő vakolattal, de a ház hosszanti irányban sokszorosan szigetelt, egyrészt a bejárat felőli oldalon kialakított, nagyon praktikus, üvegtáblákkal zárt, hangulatos és jól kihasználható pihenővel, nyári konyhával és a pince lejáróval is bíró terasz-télikerttel, hátul pedig a ház falára épített fa és egyéb dolgok elhelyezésére alkalmas méretes tároló kialakításával.

Villany /nappali és éjszakai leosztásban/ és gáz bevezetve, víz ellátás szivattyús szűrt vízzel fúrt kútról, az utca és a környék csatornázása előkészítés alatt.

A kertre néző alsó szinten van közlekedő, konyha + ebédlő, tágas nappali, és a zárt, ajtóval elválasztott, a szuterénbe, ill. emeletre vezető lépcsőházból nyílik az ehhez a szinthez tartozó tusolós fürdő wc-vel,

Az ablakos szuterén teljes méretében kövezett, 3 helyiségből áll, úgy mint a földszinti teraszról való lejárást, lépcsőt elkülönítő tároló helyből, a cirko kazánnak és a bojlernek helyet adó másik tároló helyből, valamint egy kis bár-pulttal ellátott nagyobb, pince-klub hangulatú helyiségből áll.

A kitűnően szigetelt emeleten a lépcsőfeljárós közlekedő, -- innen könnyen nyitható egy kilépő a min. 50 m2-es, gyönyörű panorámájú óriási teraszra, amihez jelenleg a lépcsőről balra eső, déli fekvésű tágas és világos, szintén panorámás nagy szobából van csak egy kb erkély szélességű házoldali kijárás, ami akár a szoba saját zavartalan pihenőjének, kiülőjének is használható egy ilyen megnyitás eszközölésével, -- jobbra pedig az udvar fáira, a kertre és a dísz-tóra néző félszoba található.

A konyha és a fürdők kövezettek, a szobák és a nappali laminált padló burkolásúak, a terasz fa korlátos, és fa padlózatú. A ház, tekintettel a jó szigetelésre, nem igényel légkondicionálást, az alsó szinti kandalló pedig kiválóan fűti, temperálja mind a két szint lakótereit.

A ház utcai oldalán, a kis emeleti szoba alatt is van egy kb 35 m2 nagyságú kövezett terasz, a főbejárati ajtó közelében pedig a fenyők árnyékában egy 6-8 személynek elégséges /jelenleg szerszámokkal s munkapaddal elfoglalt/, tetős, erős, kiülő filagória.

A ház mögötti déli (tehát napos) telekrész is elég nagy és széles még ahhoz, hogy medencét, játszó teret, további konyha vagy fűszer kertet lehessen kialakítani rajta.

A riasztóval is ellátott házhoz két kocsi beállásos, távirányítású ajtóval szerelt nagy garázs, a kaputól biztonságos járda, szép, kétszintű kert, hangulatos, teknősök lakta dísztavacska, számos jól termő gyümölcsfa, (3+1 kajszi, 3 alma, 2 Vilmos-körte, egy nagy cseresznye, valamint 1-1 szilva és őszibarack,) Továbbá az udvarnak tündéri hangulatot adó rózsafák, fenyők, tuják, és konyhakert tartozik még a házhoz.
Ennek ápolását s kényelmes kezelését pedig egy 7 fázisos automata kerti locsolórendszer biztosítja.
Ezek összessége teszi egy nagycsaládnak is tökéletes otthonná az 1/1 tulajdonban álló, teher és tartozás mentes ingatlant.

Irányár : 67,9 millió -- alkuképes, ajánlattételhez mindenképp látni, tulajdonosi ajánlatot megfontolni kell.

A tulajdonos, megegyezésre készen minden komolyan vehető ajánlatot megfontol.

Ha a hirdetés fölkeltette az érdeklődését, kérem, hogy keressen!

Nagy Z. Nándor

A beltér:

-- leírás a Megjegyzés rovatban --

A környékről:

-- leírás a Megjegyzés rovatban --


Elhelyezkedés

Pócsmegyer, Surány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6459629


Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6459629

Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Pócsmegyer, surányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 980 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 425 000 Ft, ami a pócsmegyeri átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diverse Tanácsadói Bt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459629. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pócsmegyer, Surány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.