star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Siófok, Belváros

  • 180 m²

    alapterület
  • 512 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó üzleti Siófok, Belváros

  • 180 m² alapterület
  • 512 m² telek

  • Eladó üzleti Siófok, Belváros

  • 180m²


Ár:

150 000 000 Ft

Építés éve
1994
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

A nyár fővárosában, Siófokon kínáljuk városunk egyik legkedveltebb szórakozóhelyét. Optimális, központi fekvése miatt nem csak szezonálisan, hanem egész éven át üzemel. Befogadóképessége közel 100 fő. Az üzlethez 16 nm2-es pince is tartozik.

 

Az udvarban hátul saját parkoló, oldalt autóbeálló található, csakúgy, mint az egység előtt. Karaokés zenegéppel, csocsóasztallal, darts-val, riasztórendszerrel és HACCP-s konyhával. Kábel TV rendszer, vezetékes telefon kiépítés és ipari áram lett bevezetve.

 

A berendezési tárgyak, az ülőalkalmatosságok, a lónyergek és a kiegészítő díszek mind a korhű western stílusjegyeit hordozzák magukkal.

Rendszeresen megrendezésre kerültek élőzenés esték, karaokés bulik, darts- és csocsóbajnokságok, leány-és legénybúcsúk, születésnapi bulik.

Extra ajánlat:
21 tevékenységi körrel rendelkező Bt-vel is eladó, amelyet az ár teljes mértékben tartalmaz!

Szívesen megmutatom Önnek is!
 

NE FELEDJE, NÁLUNK ÖN AZ ELSŐ!

Ha felkeltette érdeklődését, a további részletekért hívjon bizalommal!       

 

Irodáink:

8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)

8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás, és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó City Cartel Ingatlaniroda hálózat általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. 
Az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatónkat:

https://www.citycartel.hu/adatkezeles/

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Vegyes.


Helyiségek

Pince
16m²
Gardrób
18m²
Konyha
5.2m²
Szoba
10m²
Konyha
27.14m²
Wc
5.1m²
Szoba
83.32m²

Elhelyezkedés

Siófok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET4677422


+36 70

Ingatlannet kód: NET4677422


A vendéglátói ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 512 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fűtés típusa konvektor. A vendéglátói ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 833 333 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Takács Zsolt referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4677422. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.